بررسی جایگاه تربیت در آموزش و پرورش دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0888
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 128
نویسندگان
چکیده
جایگاه تربیت در ساختار نظام آموزش و پرورش از جمله موضوعات به روز، مهم و دورانساز جامعه اسلامی ماست . مقوله تربیت از ابتدایی و اساسی ترین نیازها زندگی بشری است . در این پژوهش محقق به روش توصیفی -تحل یلی پس از مراجعه به منابع کتابخانه ای و ذکر بسترها، موانع موجود و تدابیر و اقدامات لازم، درصدد بررسی جایگاه تربیت در آموزش و پرورش دوره ابتدایی برآمده است . نتایج حاکی از آن است که نظام آموزش و پرورش در درون خود با چالش های مهمی در فرایند تربیت دانش آموزان مواجه است که سبب می گردد کار آیی آن به شدت تحت تاثیر قرار گیرد. این چالش ها مانع مهمی بر سر راه تحقق اهداف تربیتی در مدارس به شمار می روند . مولفه تربیت ، همزاد با انعطاف، عدم اجبار و تحم یل است ، اما آموزش رسم ی ، سازمان یافته و دارای قالب ی از پیش تع یین شده و غیر منعطف است . با توجه به لزوم یکپارچگی مقوله های تربیت و تعلیم ، ضرورت دارد در آموزش و پرورش، روشهای تعلیم و تربیت طوری طراحی شوند که معلمان و مربیان خود را هم زمان مسئول تربیت و تعلیم دانش آموزان بدانند. این امر حاصل نخواهد شد مگر اینکه اولا نگرش مسئولان آموزش و پرورش نسبت به مقوله های تربیت و تعلیم تغییر کند و متعاقب آناین نگرش به معلمان و مربیان نیز منتقل شود و ثانیا روشهای جدید تربیت همگام با تعلیم یعنی آموزش و پرورش یکپارچه به مجریان این برنامه ها در سطح مدارس آموخته شود.کلیدواژه ها
تربیت ، تعلیم ، آموزش و پرورش ، دوره ابتدایی ، دانش آموزمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.