اقدام پژوهی : چگونه توانستم مشکلات مکالمه در درس عربی را در کلاسم برطرف نمایم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0879
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 160
نویسندگان
کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شاهرود، دبیر، اداره آموزش وپرورش استان سمنان، شهرستان میامی
چکیده
با نگاهی به تاریخ آموزش زبان عربی در ایران متوجه می شویم که با وجود قدمت این زبان وآشنایی دیرین ایرانیان با آن، در نحوه آموزش این زبان با مشکلات جدی روبرو هستیم . درحالیکه زبان های دیگر با توجه به حضور نه چندان دیر پای خود، توانسته اند موفقیت های بیشتری درمقایسه با زبان عربی بدست آورند. باید به صورت موجز بیان شود که از همان بدو ورود زبان عربی به ایران، ما با مشکلات وموانعی بر سر راه آموزش آن روبرو بودیم و عکس العمل ایرانیان در برخورد با آن به دو شکل بوده است : از هنگامی که ایرانیان اسلام را پذیرفتند، در راه توسعه و تقویت زبان عربی از هیچ کوششی فرو گذاز نکردند. در این راه حتی از خود عرب ها هم پیشی گرفتند. کارهایی که ایرانیان در جهت احیای زبان قرآن در زمینه های دستور، معانی و بیان، بدیع ، لغت انجام داده اند هیچ قوم دیگری حتی خود عرب ها انجام نداده اند. اگر به کتاب های تالیف شده از سوی ایرانیان در زمینه تنها ادبیات عرب نگریسته شود، متوجه خواهیم شد مردم ایران به دلیل عشق و علاقه به قرآن و اسلام، زبان عربی را زبان یبن المللی اسلامی تلقی می کردند و در تحکیم پایه های آن از جان و دل مایه می گذاشتند. به همین دلیل بودکه کتب ادب عربی بسیاری توسط دانشمندان ایرانی به رشته تحریر در آمده است . نمونه ها وشواهدی وجود دارد که نشان می دهد ایرانی ها تا چه اندازه دوستدار زبان عربی بودند و هیچگاه احساس نمی کردند که استفاده از این زبان ملیت و هویت آنها را خدشه دار کند. اینجانب شهربانو سلطانعلی در این اقدام پژوهی سعی نموده ام مشکلات مکالمه در درس عربی را در کلاسم برطرف نمایم .کلیدواژه ها
مکالمه ، درس عربی ، اقدام پژوهیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل نقش پیش فعالی دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- راهکارهای پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخاشگرانه در محیط های آموزشی
- بررسی اختلالات خلقی در دانش آموزان متوسطه و راهکارهای آن (بررسی موردی: شهرستان زرند)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.