چگونه توانستم مشکل ناخن جویدن دانش آموزم را برطرف کنم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0842
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 315
نویسندگان
کارشناسی ارشد،روان شناسی بالینی،فرهنگی،استان آذربایجانشرقی،تبریز
کارشناسی ارشد،روان شناسی بالینی،فرهنگی، آذربایجان شرقی،تبریز
چکیده
جویدن ناخن عادتی خجالت آور، ناپسند و از لحاظ اجتماعی غیرقابل قبول است که در کودکان شیوع بیشتری دارد و می تواند باعث عوارضی مانند کوتاهی غیرعادی ناخن ها، التهاب و عفونت اطراف آن و آسیب به رفتار خود فرد شود. کارشناسان علل مختلفی برای جویدن ناخن مطرح می کنند. آنان معتقدند علت عمده آن، ناشی از ترس و اضطراب است . و روشی برای ابراز دلگیری ها و دلخوری ها باشد. هنگامی که کودک نمی تواند خشم خود را در مقابل ناکامی ها و محرومیت ها نشان دهد با جویدن ناخن آرامش موقتی پیدا می کند . که آثاری نظیر افت تحصیلی و کاهش اعتماد به نفس همراه دارد و لازم است والدین مربیان مدرسه بیشتر به این مساله توجه کنند و به سادگی از کنار آن نگذرند.تحقیق حاضر از نظر هدف، یک تحقیق آموزش پژوهی در عرصه عمل می باشد، از نظر گردآوری دادهها و اطلاعات و روش تجزیه و تحلیل یک تحقیق توصیفی و غیر آزمایشی می باشد که از لحاظ نحوه اجراء از نوع پیمایشی می باشد که اطلاعات مورد نیاز جهت تجزیه و تحلیل با حضور محقق در میدان تحقیق حاصل می گردد.و تلاش محقق بر این است تا جواب یک مساله و پرسش واقعی که در عمل وجود دارد را طی یک فرایند آموزش پژوهی مورد شناسایی و سپس با ارائه راه حل های پیشنهادی وانتخاب راه حل ها واجرای آنها در جهت رفع مشکل بکوشد.دانش آموزی (رعنا) داشتم که بعد از چند بار مشاهده متوجه عادت ناخن جویدن وی شدم. طی یک فرایند ومراحلی در جهت رفع مشکل وارد عرصه عمل شده و راهکارهایی را به اجرا در آوردم.نتایج پژوهش نشان می دهد که دانش آموز (رعنا) پس از اجرای راه حل ها و نظارت معلم بر اجرای آنها مشکل ناخن جویدن را کنار گذاشت و در واقع به هدف اصلی پژوهش که همانا کاهش مشکل ناخن جویدن دانش آموز بود دست یافتیم .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.