اقدام پژوهی : چگونه توانستم اصول و مبانی ریاضیات را با کمک معیار های نوین در ارزشیابی به دانش آموزانم در مقطع متوسطه اول بیاموزم؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0835
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 270
نویسندگان
کارشناسی ارشد، آموزش ریاضی ، دانشگاه آزاد ساریاداره آموزش و پرورش استان مازندران شهرستان جویبار ،آموزشگاه عدالت پطرود
چکیده
آموزش ریاضی شاخه ای از علوم و معرفت بشری است که در سالهای اخیر موردتوجه محافل علمی ، به ویژه در کشورهای توسعه یافته بوده است . آموزش ریاضی به مثابه تخصصی میانرشته ای عرصه بررسی و پاسخ گویی به پرسش هایی است که برای نیل به آنها نیازمند به دیگر علوم از جمله ریاضیات و تاریخ آن، روانشناسی ، علوم تربیتی ، آمار، فلسفه ، جامعه شناسی و... است ؛ بنابراین موضوعات قابل بحث در این حوزه از کمیت و کیفیت متفاوتی برخوردارند؛ به طوریکه از جزیی ترین تا کلی ترین مباحث از طبیعت و محتوای دانش ریاضی ، تفاوتهای فردی و سبک های یادگیری و آموزش، حل مسا له ، سنجش و ارزیابی قابل طرح هستند. دیدگاههای نوین آموزش ریاضی بر اهمیت تفکر و استدلال، شناخت مفاهیم ریاضی و چگونگی پردازش آنها و تاکید بر فراگیران به مثابه آحاد انسانی تاکید دارد. ازآنجاکه بنده دبیر ریاضی در مقطع متوسطه اول در مدرسه عدالت پطرود هستم و شاهد این موضوع در کلاس خود بودم که شیوههای ارزشیابی سنتی باعث استرس و اضطراب فراوان برای دانش آموزان را به همراه داشت و علاوهبرآن دانش آموزان اصول و مبانی ریاضی را به طور سطحی و فقط به خاطر گرفتن نمره حفظ می کنند بر آن شدم تا با کمک استفاده از معیارهای نوین دانش آموزان را ارزشیابی کنم و بتوانم اصول و مبانی ریاضی را در ذهن آنها نهادینه کنم . نتایج این اقدامپژوهی نشان داد که با به کارگیری این معیارها دانش آموزان به یادگیری علاقه مند شده و فقط صرفا برای کسب نمره و پاسکردن این درس در ارزشیابی شرکت نمی کنند و اصول همکاری را نیز یادگرفتند.کلیدواژه ها
معیار های نوین ، ارزشیابی ،اصول و مبانی ، ریاضیات، مقطع متوسطه اول.مقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.