ارتباط بین سواد رسانه ای و سواد ارتباطی با اخلاق حرفه ای آموزگاران مدارس ابتدایی شهرستان ساوه در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0729
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 226
نویسندگان
آموزش و پرورش ساوه
چکیده
تحقیق حاضر با هدف ارتباط بین سواد رسانه ای و سواد ارتباطی با اخلاق حرفه ای آموزگاران مدارس ابتدایی شهرستان ساوه در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱انجام پذیرفت . جامعه آماری مطالعه حاضر شامل تمامی معلمان ابتدایی مدارس آموزش و پرورش شهرستان ساوه در سال ۱۴۰۲می باشد که تعداد آنها حدودا ۸۰۰ نفر بود. در این پژوهش برای انتخاب حجم نمونه از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای - نسبی استفاده شد. حجم نمونه از طریق جدول مورگان ۲۶۰ نفر انتخاب شد. ابزار مورد استفاده در این مطالعه پرسشنامه های استاندارد سواد ارتباطی بارتون جی (۲۰۱۰)، سواد رسانه ای پاتر( ۱۳۹۱) و اخلاق حرفه ای مرزبان (۱۳۸۹) بود. روایی پرسشنامه با استفاده از نظرات اساتید راهنما و صاحبنظران، مورد تایید واقع شده و میزان پایایی پرسشنامه سواد ارتباطی ۹۴,۰، سواد رسانه ای ۹۳,۰و اخلاق حرفه ای ۹۵,۰ به دست آمد. داده ها با استفاده از نرم افزار spss و نیز با استفاده از روش های آماری توصیفی و آمار استنباطی ، تحلیل شد. در آمار توصیفی از جداول و نمودارها برای سنجش فراوانی ، کمترین ، بیشترین ، میانگین ، انحراف استاندارد، چولگی و کشیدگی ابعاد پژوهش استفاده شد. در آمار استنباطی ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت . نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که در فرضیه اول بین سواد رسانه ای و سواد ارتباطی معلمان ابتدایی رابطه وجود دارد. در فرضیه دوم نیز با ۹۹ درصد اطمینان نتیجه گرفتیم که بین سواد رسانه ای و اخلاق حرفه ای پاسخ دهندگان رابطه وجود دارد. در فرض سوم نتیجه گرفته شد که بین سواد ارتباطی با اخلاق حرفه ای رابطه وجود دارد. یعنی با تقویت سواد ارتباطی ، اخلاق حرفه ای افزایش می یابد.کلیدواژه ها
سواد رسانه ای ، سواد ارتباطی ، اخلاق حرفه ایمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.