روایت پژوهی : مشکلات استفاده نادرست از فضای مجازی (اختلالات فرهنگی )

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0718
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 127
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا رئیسی

کارشناسی رشته دینی عربی

چکیده

زمینه وهدف:در این تحقیق با استفاده از روایت های یک معلم درطول خدمتش در مدرسه ی ابتدائی بررسی شده است وهدف شناخت این مشکل نزد دانش اموزان وبررسی اختلالات هویتی دانش آموزان درمدرسه ی متوسطه انجام شد.روش پژوهش :این تحقیق ،تحقیقی روایی است که به انگاره تحقیقات کیفی و تفسیرگرانه تعلق دارد.منبع داده های این تحقیق ، خاطرات مدت تدریس آموزگاری معلمی در مدرسه است که به صورت روزانه در تمام سال تحصیلی نوشته شده است .یافته ها ی پژوهش :یافته های پژوهش نشان می دهد؛ گاهی نوجوان و جوان از درستی و نادرستی بعضی از رفتارها آگاهی کافی ندارد،پس مسئولیت آگاهی بخشی و راهنمایی به عهده ماست . آگاهی نوجوان از هویت جنسی خود یک مفهوم درهم تنیده با تحول جنسی است . احتمالا ترجیحات و رجحانهای جنسی بیشتر دختران و پسران، در دورهی نوجوانی و هنگام بلوغ تعیین می شود.تعداد بسیار کمی از نوجوانان دارای تمایلات همجنس خواهانه و بیشتر آنها دارای تمایلات دگرجنس خواهانه اند. نتیجه گیری :دراین پژوهش به این نتیجه دست پیدا می کنیم که ؛فراگرد اجتماعی شدن جنسیت ، فراگردی ثابت و کامل است ، تا حدی که عموما در تشویق افراد به پذیرفتن تصدیق های جامعه ی جنسیتی آنها، موفق می شود.ونوجوانان با تاثیراتی ازجامعه وخانواده دارند وبا دلایلی از جمله ارثی و...به دنبال هویت یابی جنسیتی هستند.

کلیدواژه ها

تحلیل روایت ،هویت یابی جنسی ،نوجوانان،دگرجنس خواهان، جامعه وخانواده،ارثی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.