نقش ساحت های شش گانه سندتحول بنیادین بر پرورش دانش آموزان خلاق و کارآمد در زندگی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0630
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3732
نویسندگان
کارشناسی ارشد، تحقیقات آموزشی ، دانشگاه آزاد تنکابن اداره آموزش و پرورش تنکابن ، آموزشگاه شهیدان ابراهیمی
چکیده
در دنیایی که تحولات سریع و پیچیده ای در همه جوانب زندگی انسانها رخ می دهد، پرورش دانش آموزان با توانمندیهای چندجانبه ، باخلاقیت و بااخلاق به منظور مواجهه با چالش ها و فرصت های آینده اساسی تر از پیش اهمیت دارد. ساحت های شش گانه سند تحول بنیادین با ارتقا مهارتها و توانمندیهای دانش آموزان در حوزههای مختلف اعتقادی، اخلاقی ، اقتصادی، فناوری، اجتماعی ، زیستی و هنری، آنها را به فردی موثر، کارآمد و خلاق در زندگی آینده تبدیل می کند. در این پژوهش ، نقش ساحت های شش گانه سند تحول بنیادین در پرورش دانش آموزان برای مواجهه با زندگی آینده موردبررسی قرار گرفته است . ساحت های اعتقادی و اخلاقی ، اقتصادی و حرفه ای، علمی و فناوری، اجتماعی و سیاسی ، زیستی و بدنی ، زیبایی شناختی و هنری، همگی به وسیله ارتقا مهارتها و توانمندیها در زمینه های مختلف به دانش آموزان کمک می کند تا در مواجهه با چالش ها و فرصت های جدید، نقش آفرینی کنند. با توجه به نتایج پژوهش ، مشخص شد که ارتقا دانش آموزان به منظور مواجهه با زندگی آینده نیازمند همکاری فعال میان موسسات آموزشی ، معلمان و جامعه است . استفاده از پتانسیل ساحت های شش گانه سند تحول بنیادین ، می تواند افرادی با دیدگاههای نوآورانه ، توانمندیهای شخصیتی و اجتماعی قوی، و توانایی درک و مدیریت تغییرات را در جامعه فردی و اجتماعی تربیت کند. این امر نه تنها به توسعه افراد، بلکه به تقویت جوامعی پویا، پایدار و پیشرو کمک خواهد کرد.کلیدواژه ها
سندتحول بنیادین ، دانش آموزان خلاق و کارآمد، ساحت های شش گانهمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.