تاثیر بی خوابی و کم خوابی بر موفقیت دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0628
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1210
نویسندگان
کارشناسی ، آموزش ابتدایی ، دانشگاه فاطمه الزهرا(س)، بندرعباس اداره آموزش و پرورش شهرستان بندرخمیر،دبستان یاس
کارشناسی ، آموزش ابتدایی ، دانشگاه فاطمه الزهرا(س)، بندرعباس اداره آموزش و پرورش شهرستان بندرخمیر، شهید نواب صفوی
چکیده
در این مقاله به بررسی تاثیر بی خوابی در موفقیت دانش آموزان پرداخته شده است . بی خوابی بی معنی احساس خواب ناکافی یا کم کیفیت به دلیل داشتن مشکل در به خواب رفتن (بی خوابی اولیه )، مشکل در خواب ماندن در طول شب (بی خوابی میانه )، زود بیدار شدن از خواب(بی خوابی نهایی ) و یا خواب نامتعارف که فرد با وجوود داشتن خواب کافی این حس را دارد که خوابش ناکافی بوده است . به همین جهت بی خوابی درسلامت جسمی و روانی حائز اهمیت است . خواب تحت تاثیر عوامل مختلفی ازقبیل : رژیم غذایی ، کافئین و.... می باشد.مطابق تحقیقات، صرف یک غذای سبک همرا با یک نوشابه فاقد الکل یا کافئین قبل از خواب می تواند در برخی افراد، موجب افزایش خواب گردد. اگرچه بهتر است از گرسنه خوابیدن اجتناب کنیم ولی غذای سنگین هم خوب نیست . هم چنین گفته شده که بهترین زمان برای ورزش کردن، هنگام عصر می باشد؛ چرا که کاهش دمای بدن پس از چند ساعت بعد از ورزش موجب تسهیل خواب می گردد. بی خوابی تاثیراتی هم چون مشکلات تمرکزی ، کند ذهنی ، بیش فعالی و... بر کودکان دارد. در کلاس درس نیز معلم باید برخورد صحیح و متناسب با دانش آموزان خواب آلود داشته باشد. هم چنین به درمان بی خوابی اعم از درمان از طریق طب سنتی ، درمان به کمک والدین ، معلم و... می پردازیم . و به این سوال پاسخ میدهیم که خواب و کم خوابی چه تاثیری بر یادگیری کودکان، نوجوانان و دانش آموزان دارند؟ و خانواده و مدرسه چه نقشی در این موارد دارند؟کلیدواژه ها
بی خوابی ، کودکان، درمان، طب سنتی ، معلممقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.