بررسی عوامل موثر در افزایش اعتماد به نفس در دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0619
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 256
نویسندگان
آموزش و پرورش بابل
چکیده
هدف از این مقاله بررسی عوامل موثر از افزایش اعتماد به نفس در دانش آنش آموزان است .اعتماد به نفس نوعی فکر مثبت در مورد شما و شخصیتتان است ؛ به عبارتی اعتماد به نفس به این معنا است که فرد به توانایی هایی که دارد، اعتقاد و باور داشته باشد. اعتمادبه نفس در معنای حقیقی یعنی قبل از این که در کاری موفق شویم یقین داشته باشیم که این کار را درست انجام خواهیم داد. بسیاری از دانش آموزان در زمینه نقاشی یا ورزش مهارت بالایی دارند اما همان دانش آموزان می توانند در زمینه ی ریاضی و زیست دچار کمبود اعتماد به نفس باشند. در این مقاله از سایت خانه آموزش می خواهیم به اعتماد به نفس در دانش آموزان و تقویت این اعتماد به نفس بپردازیم ؛ چرا که وجود اعتماد به نفس در دانش آموز اصل مهمی است که در پیشرفت تحصیلی آنها نقش مهمی ایفا می کند.انسان باید توانایی هایی که خداوند به اوهدیه داده است را بشناسد و باور داشته باشد که می تواند با اعتماد به نفس بر مشکلات و حوادث پیروز شود. اگر انسان اعتماد به نفس نداشته باشد، هنگام روبه رو شدن با مشکلات در بن بستی گفتار می شود که زندگی اش را تحت تاثیر قرار خواهد داد؛ این موضوع برای دانش آموزان در مدرسه نیز اتفاق می افتد. حسی که دانش آموزان نسبت به خودشان دارند می تواند بر زندگی شخصی و پیشرفت تحصیلی آنها تاثیر زیای داشته باشد؛ مثلا دانش آموزی که حس می کند کسی او را دوست ندارد در روابطش با دوستان، همکلاسی هایش و خانواده به مشکل برمی خورد.اعتماد به نفس در دانش آموزان به والدین ، معلمان و سایر افراد مهم زندگی دانش آموز بستگی دارد؛ چرا که این افراد بر نظری که دانش آموزان نسبت به خودشان و احساساتشان دارند تاثیرگذار هستند. انتقادات و تشویق های خانواده و دوستان از دانش آموز است که اعتماد به نفس او را می سازد. البته باید مراقب باشید که اگر این انتقادات زیاد باشند، نتیجه برعکس خواهد شد؛ بنابراین بهتر است تعادل را رعایت کنید و از طریق راههای درست اعتماد به نفس را در وجود دانش آموزان شکل دهید.کلیدواژه ها
خانواده،جامعه ،روانشناسیمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.