بررسی نقش و اهمیت فناوری اطلاعات و ارتباطات در یادگیری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0505
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 121
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرزو ستاری دستنائی

کارشناسی حقوق، دانشگاه پیام نور شهرکرد، آموزگار دبستان

چکیده

امروزه در قرن بیست ویکم با توجه به حجم عظیم اطلاعات، افراد به سوی مدیریت اطلاعات هدایت میشوند، بر اساس یافتههای روانشناسی یادگیری ، دانش آموزان از طریق دیدن و به کارگیری وسایل مختلف ، مطالب درسی را بهتر و راحتتر می آموزند، زیرا وسایل کمک آموزشی به سبب فعال کردن حواس مختلف دانش آموزان، امر آموزش را واقعیتر، عملیتر و دلپذیرتر میسازند. ظهور پدیده شگفت انگیز فنآوری اطلاعات در دو دهه آخر قرن بیستم و توسعه آن در نظام رسمی آموزش و پرورش کشورهای پیشرو باعث گسترش فرصتهای یادگیری و دسترسی آسان به منابع آموزشی و یادگیری شده است . در این رویکرد، فنآوری اطلاعات به عنوان یک ابزار و وسیله تاثیر گذار در فرایند یاددهی - یادگیری مورد توجه قرار داده اس ت . لذا هدف از این مطالعه نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در یادگیری میباشد. در این مقاله سعی شده است به نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در یادگیری پرداخته شود . روش تحقیق حاضر توصیفی است . مواد پژوهش شامل : کلیه منابع )کتابها، مقالات ، پایان نامه ها( مرتبط با موضوع مورد بررسی میباشد. در نتیجه فناوری اطلاعات و ارتباطات را میتوان به عنوان ابزاری نیرومند برای ارتقای کیفیت و کارآیی آموزش و یادگیری مورد ا ستفاده قرار داد. تو سعه روزافزون ابزارهای مبتنی بر این فناوریها و سرعت فراوان تطبیق آن با نیازمندیهای انسان، موجب شده تا شکل جدیدی از محیط یادگیری و تعاملی خالق ، فعال و فراگیر ایجاد شود. آموزش مهارتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، هسته ی مرکزی بسیاری از نظامهای آموزش و پرورش جهان را تشکیل داد .

کلیدواژه ها

فناوری، اطلاعات و ارتباطات، یادگیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.