بررسی و امکان سنجی استحصال توان موج در آبهای شمال و جنوب ایران
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی
- کد COI اختصاصی: ICOPMAS10_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1319
نویسندگان
کارشناسی ارشد، دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال
چکیده
دریاها، یکی از منابع مهم انرژی می باشند. هر کشور در صورت دارا بودن آبهای وسیع و بهره برداری موثر از آنها، می تواند بخشی قابل توجه از انرژی مورد نیاز خود را از دریاها تامین کند.در این مقاله با بررسی ویژگی های امواج و عمق آبهای ایران، مقدار میانگین توان قابل استحصال از امواج دریاهای ایران معادل m 20 KW تخمین زده شد که از این مقدار، m 6 برای آبهای شمال و حدود KW m 14 برای آبهای جنوب ایران برآورد شد و با توجه به مقادیر بدست KW آمده مقایسه ای با مقادیر مشابه در کشور ترکیه صورت گرفت. مقادیر یاد شده تقریبا با داده های توزیع تقریبی سطوح انرژی در جهان بر حسب m همخوانی دارد که این خود به عنوان عاملی بر صحه KW گذاری بر محاسبات، قابل استناد است. در این مقاله به محاسبه چگالی انرژی موج در ده منطقه ساحلی ایران پرداخته ایم تا از میان آنها بهترین نقاط برای نصب مبدل پیشنهاد شوند. نیز با محاسبه و مقایسه چگالی توان موج و چگالی توان باد برای این مناطق به تحلیل مزیت استفاده از انرژی امواج نسبت سایر انرژی های تجدید پذیر پرداخته ایم و در نهایت برای بهره برداری از این منبع عظیم انرژی در ایران، با توجه به ویژگیهای امواج و عمق دریاها و پارامترهای دیگر مبدلهای موجی برای مناطق مورد مطالعه پیشنهاد کرده ایمکلیدواژه ها
توان موج، انرژی امواج دریاهای ایران، چگالی توان باد، چگالی توان موج، مبدل انرژی موجمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.