بررسی ساخت و بافت در کانسارهای کرومیت خاور ایران
- سال انتشار: 1383
- محل انتشار: هشتمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
- کد COI اختصاصی: SGSI08_100
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2015
نویسندگان
دانشگاه بیرجند، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی
دانشگاه بیرجند، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی
دانشگاه بیرجند، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی
دانشگاه بیرجند، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی
چکیده
ساخت و بافت های متداول در کانسارهای کرومیت با توجه به خاستگاه آنها و فرایندهای رخداده پس از تشکیل آنها تغییرمی کنند. این ساخت و بافت ها بسته به اینکه مربوط به مرحله تشکیل کانسار باشند و یا مربوط به فرایندهای پس از تشکیل کانسار ، به ترتیب با نام ساخت و بافت های نخستین و دومین خوانده می شوند. کانسار های کرومیت و اثرهای کرومیتی شناسایی شده در منطقه مورد مطالعه عمدتا دارای ساخت نیامی می باشند. ساخت لایه ای به طور محلی در برخی از معادن منطقه (مانند کرومیت بندان) مشاهده می شود. با توجه به سرپنتینی شدن میزان های نیامی کرومیتی در این منقه اولیه باشند بلکه برخی از آنها، ساخت های دونین مربوط به ساخت های نخستین لایه ای می باشند که پس از تشکیل ماده معدنی و قرارگیری آنها در موقعیت جدید حادث شده اند. مهمترین بافت های شناسایی شده در کانسارهای کرومیت یا اثرهای کرومیتی شناسایی شده در منطقه مورد مطالعه شامل بافتهای نخستین، خالدار، نواری، توده ای، ندولار، پویکلیتیک ، غشای حاشیه ای و بافتهای دومین کششی ، کاتاکلاستیکی ، میلونیتی و جانشینی می باشند.کلیدواژه ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.