مقایسه دو الگوریتم ژنتیک آموزش مبتنی بر پرسش و خودسازگار مبتنی بر LDA در ساخت کاتالوگ های موبایل گرا در تجارت سیار

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: فصلنامه پژوهش در علوم رایانه، دوره: 3، شماره: 11
  • کد COI اختصاصی: JR_RCSJ-3-11_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 165
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمانه رحیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فن آوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان

احمد مصلی نژاد

استادیار، گروه کامپیوتر و فن آوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان

چکیده

این مقاله مقایسه الگوریتم های ژنتیک آموزش مبتنی بر پرسش و الگوریتم ژنتیک خودسازگار مبتنی بر LDA در ساخت کاتالوگ های موبایل گرا در تجارت سیار می باشد که به دنبال بهینه سازی جذب مشتری برای برنامه های تلفن همراه در تجارت سیار است. به عنوان الگوریتم مدل سازی موضوع برای استفاده از LDA به عنوان یک الگوریتم برای ساختن MOC یا همان کاتالوگ موبایل گرا به کار برده می شود. که این ساده ترین مدل موضوع به منظور بهینه سازی ترکیبی از کالاها در دستگاه های تلفن همراه ساخته شده است. در QBLGA یا همان الگوریتم تکوینی آموزش مبتنی بر پرسش به دنبال بهینه سازی جذب مشتری برای برنامه های تلفن همراه در تجارت همراه است. آزمایشات نشان می دهد که الگوریتم تکوینی آموزش مبتنی بر پرسش الگوریتم پیشرفته تری برای جذب بیشتر تعداد مشتریان ایجاد می کند.

کلیدواژه ها

الگوریتم خود سازگار مبتنی بر LDA ، الگوریتم مبتنی بر پرسش، تجارت سیار، کاتالوگ موبایل گرا

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.