الگوی کار وتلاش در سیره رضوی و نقش آن در تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نگاهی به اندیشه های اقتصادی حضرت امام رضا (علیه السلام)
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش منطقه ای تولید ملی،حمایت از کار سرمایه ایرانی
- کد COI اختصاصی: NADEV01_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1270
نویسندگان
فوق لیسانس پژوهش علوم اجتماعی و مدرس آموزشکده فنی و حرفه ای سماء گرگان
چکیده
در متن مشکلات و دغدغه های اقتصادی جامعه امروز با نام گذاری سال 91 به عنوان سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی توسط مقام معظم رهبری اندیشه رسیدن به توسعه و پیشرفت در جامعه ایرانپررنگ تر شد. مقاله حاضر در چهاربخش انجام شده است. در بخش اول به بیان تئوری های مکاتب مختلف پرداختیم و در آن چندین تئوری در منابع مختلف مورد مطالعه قرار گرفت، در بخش دوم برای الگو گرفتن از یکمرجع دینی به بررسی کار و تلاش از منظر ائمه بویژه امام رضا (ع) پراختیم و در بخش سوم بیانات امام خمینی (ره) در سال 1367 و نیز بیانات مقام معظم رهبری در سال های اخیر بویژه در سال 1391 را موردمطالعه و بررسی قرار دادیم تا که ارتباط الگوی سیره رضوی را در راه تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی مورد ارزیابی قرار دهیم.در نتایج این مقاله ضعف تئوری های غربی در مقابل تئوری های اسلامی و ایرانی کاملا عیان است.الگو گرفتن از سیره رضوی در کار و تلاش و نیز کمک گرفتن از رهنمودهای مقام معظم رهبری در عصر حاضر می تواند تولید، کار و سرمایه گذاری های داخلی را در راه تحقق توسعه پایدار و نیز استقلال کشور تضمین کندکلیدواژه ها
سیره رضوی، تولید داخلی، کار و سرمایه ایرانی، توسعه پایدار، اقتصادمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.