تاثیر بهبود ارائه خدمات الکترونیکی به صورت دورکاری بر تعدیل هزینه های جاری شهرداری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهر سازی
  • کد COI اختصاصی: RCEAUD09_083
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 57
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه کشاورز

کارشناس مالی اداره مطالعات بحران شهرداری شیراز و کارشناس ارشد حسابداری، شیراز، ایران

چکیده

فناوری اطلاعات فرصت هایی را فراهم می کند تا علاوه بر ارائه خدمات الکترونیکی به صورت دورکاری، بتواند کیفیت این خدمات ارائه شده به شهروندان را بهبود بخشد به گونه ای که آن ها قادر باشند در هر دقیقه از شبانه روز به خدمات و اطلاعات جهت پیشبرد امور و مقاصد خود دسترسی داشته و در نهایت به رفاه و افزایش مشارکت های مردمی مطلوب برسند. اهمیت این مهم بخصوص در شرایط کنونی شیوع کرونا بیش از پیش ملموس است. در این پژوهش با معرفی پارامترهای مختلف موثر در افزایش مشارکت های مردمی با تکیه بر بهسازی ارتباطات آنلاین با شهروندان جهت انجام اموری جاری خود، بررسی و مقایسه صورت پذیرفت و در نهایت با تعریف عدم قطعیت های موثر توسط تحلیل سلسله مراتبی (AHP) به رتبه بندی و شناخت مهمترین فاکتورها در اعتماد مردم به خدمات رفاهی و اجتماعی فناوری اطلاعات در بخش شهرداری های شیراز پرداخته شده است. قابل ذکر است که از جمله فرآیندهای سودمند در انتخاب چندمعیاره تحلیل سلسله مراتبی توسط مدل AHP می باشد. این فرآیند یکی از جامع ترین روشهای طراحی شده برای تصمیم گیری با شاخصهای چندگانه است که به منظور تصمیم گیری و انتخاب یک گزینه از میان گزینه های متعدد تصمیم، با توجه به شاخصهایی که توسط تصمیم گیرندگان تعیین می گردد، به کار گرفته می شود. این فرآیند از مقایس های دو به دویی متغیرها و معیارهای تصمیم گیری استفاده می نماید. مقایسات زوجی به تصمیم گیرنده این امکان را می دهد که فارغ از هرگونه نفوذ و مزاحمت خارجی تنها بر روی مقایسه دو معیار یا گزینه تمرکز کند. علاوه بر آن اطلاعات ارزشمندی در مورد مسئله تحت بررسی فراهم می آورد و باعث بهبود عامل منطقی بودن فرآیند تصمیم گیری می گردد. در نهایت نتایج در قالب جداول و نمودارهای مختلفی ارائه شده است.

کلیدواژه ها

کلمات کلیدی: بهبود مشارکت مردمی، بهسازی ارتباطات برخط، شهروندان شیرازی، فناوری اطلاعات، کلانشهر شیراز.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.