مدیریت کارکنان از راه دور و مدیریت تیم های مجازی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری
  • کد COI اختصاصی: MAEBCONF05_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 107
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود خواجه

دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت دولتی، گرایش منابع انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان ( خوراسگان)،اصفهان،ایران

سید ابراهیم موسوی

دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت دولتی، گرایش منابع انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان ( خوراسگان)،اصفهان،ایران

محمد جواد هویدا

دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت دولتی، گرایش مدیرت منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان ( خوراسگان)،اصفهان،ایران

وجیهه کردی

دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت دولتی، گرایش منابع انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان ( خوراسگان)،اصفهان،ایران

چکیده

مدیریت کارکنان از راه دور و مدیریت تیم های مجازی در دنیای مدرن امروزی به یکی از اساسی ترین نیازهای سازمان ها تبدیل شده است. این امر به ویژه پس از شیوع جهانی بیماری کووید-۱۹، به یک ضرورت بی پایان تبدیل شده است. در این مقاله ما به تعریف و تاریخچه مدیریت کارکنان از راه دور و مدیریت تیم های مجازی پرداخته و اصول مهم هر دو مورد را مورد بررسی قرار داده ایم.مدیریت کارکنان از راه دور شامل مفاهیمی چون ارتباط از دور، ابزارهای مجازی، و اصول مدیریت از فاصله است. این مدل مدیریت نیازمند ایجاد محیط های کاری مجازی و کارآمد برای ارتباطات و هماهنگی کارکنان است.مدیریت تیم های مجازی نیز اصولی متفاوت را در بر می گیرد. تشکیل تیم های متنوع، تعیین اهداف مشترک، و ارتقاء ارتباطات میان اعضا از جمله نکات اساسی این نوع مدیریت هستند.چالش هایی همچون ارتباط ناسالم، مشکلات امنیتی، و کنترل عملکرد در مدیریت کارکنان از راه دور، و همچنین تفکیک زمینه های زمینه ای و ابزارهای ارتباطی در مدیریت تیم های مجازی باید مورد توجه قرار گیرند.این مقاله به منظور افزایش آگاهی در مورد این موضوعات، به بررسی مطالعات موردی موفق، نکات اخلاقی، و راهکارهای بهبود عملکرد سازمانی از طریق مدیریت کارکنان از راه دور و تیم های مجازی می پردازد.

کلیدواژه ها

مدیریت کارکنان از راه دور، مدیریت تیم های مجازی، ارتباط از دور، ابزارهای مجازی، اصول مدیریت، چالش های مدیریت، بهبود عملکرد سازمانی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.