بررسی تاثیرات مشارکت پذیری دانش آموزان در فعالیت های فرهنگی مدارس؛ در جهت افزایش نظم پذیری اجتماعی ، خلاقیت و خود رهبری دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان ماکو

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم تربیتی و روانشناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: EPCONF09_385
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 268
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیما علیزاده

استادیار گروه آموزشی علوم تربیتی ، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

سمانه خلیل زاده گلعذانی

مربی طرح تربیتی امین در شهرستان ماکو، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم تربیتی ، گرایش تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور واحد خوی

چکیده

هدف تحقیق ، بررسی تاثیرات مشارکت پذیری دانش آموزان در فعالیت های فرهنگی مدارس؛ در جهت افزایش نظم پذیری اجتماعی ، خلاقیت و خود رهبری دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان ماکو بود. روش تحقیق ، پیمایشی و بررسی ها از طریق نمونه گیری صورت گرفته است . بدین منظور چند مورد از مهمترین مهارت های اجتماعی ؛ یعنی نظم پذیری اجتماعی ، خلاقیت و خود رهبر ی مورد بررس ی قرار گرفته اند که در نهایت از مجموع این سه مهارت، متغیری به نام مهارت اجتماعی ساخته شده است . ابزار اندازه گیری این تحقیق پرسشنامه جعفری (۱۳۸۴)، »تاثیر عملکرد مدرسه بر مهارت اجتماعی دانش آموزان« بود که بر روی نمونه ای به تعداد ۴۵ نفر از دانش آموزان مقطع ابتدایی مورد بررسی قرار گرفت و تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده از پرسشنامه ها توسط نرم افزار SPSS مورد پردازش و تحلیل قرار گرفت . یافته های تحقیق نشان داد که وجود رابطه معنادار بین متغیر میزان مشارکت دانش آموزان در فعالیت های فرهنگ ی مدارس، با مهارت های نظم پذیری اجتماعی ، قدرت خود رهبری و خلاقیت مورد تایید قرار گرفت .

کلیدواژه ها

مشارکت پذیری، دانش آموزان، فعالیت فرهنگی مدارس، نظم پذیری اجتماعی ، خلاقیت ، خود رهبری، مقطع ابتدایی ، شهرستان ماکو.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.