طراحی و راه اندازی مدارجدایش سیکلون ـ مارپیچ دو مرحله ای درکارخانه ذغالشویی زرند

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن
  • کد COI اختصاصی: SMEC08_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 827
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا حسنخویی

دانشجوی کارشناسی ارشد فراوری موادمعدنی

صمد بنیسی

دانشیار دانشگاه شهید باهنر کرمان

پرویز مظفری

کارشناس ارشد کارخانه زغالشویی زرند

چکیده

اخیرا استفاده ازمارپیچ برای فاوری ذغالسنگ ریزدانه 150تا1000 میکرون مرسوم شده است درکارخانه زغالشویی زرند برای فراوری سه جریان از جریانهای ریزدانه واحد سیکلون مارپیچ به کارمیرود درکنسانتره واحدهای جیگ و سیکلون مارپیچ عامل اصلی بالا بودن خاکستر به ترتیب مربوط به بخشهای ابعادی زیر500و150میکرون است لذا با انتقال این جریان ها به سرندهای 0/5میلیمتری بخش زیادی از ذرات کوچکتراز0/5 میلیمتر حذف می شوند ذرات حذف شده خوراک واحد سیکلون ـ مارپیچ بخش فلوتاسیون را تامین می کنند کنسانتره مارپیچ های این واحد به منظور ابگیری و افزایش کیفیت به سرندهای 0/5میلیمتر فرستاده میشود سپس ذرات حذف شده برای فراوری مجدد به ابتدای مدار بازگردانده میشود همین امر باعث باردرگردش شدن بخش عمده ای از کنسانتره می گردد این ذرات انقدر به گردش خود ادامه میدهند تا ازسرریز سیکلون این واحد خارج شوند برای رفع این مشکل تغییر فرایند آبگیری و نرمه گیری از این کنسانتره پیشنهاد گردید.

کلیدواژه ها

ذغال سنگ، مارپیچ، سیکلون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.