راههای مقابله با استرس دانش آموزان پایه ششم ابتدایی به کمک بازی و دست ورزی و با تاکید بر مهارت تحلیل
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین همایش ملی فناوری های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی و مشاوره ایران
- کد COI اختصاصی: RTCONFE06_147
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 617
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی روانشناسی دانشگاه پیام نور قزوین
استاد گروه انسانی دانشگاه پیام نور قزوین
چکیده
ریاضیات ، علمی با مفاهیم انتزاعی است . انتزاعی بودن علم ریاضیات امکان احساس مفاهیم را دشوار و در نتیجه آموزش و یادگیری آن را سخت کرده است به طوری که روش های آموزشی خاصی را می طلبد . یکی ازعواملی که در فرآیند های یادگیری و درنتیجه در وضعیت آموزش ریاضی در دوره ی ابتدایی تاثیر می گذارد. استرس در حد طبیعی آن، باعث افزایش بهره وری دانش آموز می شود. اما برای افرادی که با اضطراب ریاضی دست و پنجه نرم می کنند، کلاس ها، امتحانات و تکالیف ریاضی از یک استرس معمولی فراتر رفته و به تجربیاتی فرسایشی و دلهرهآور تبدیل می شوند. این موضوع نه تنها باعث افزایش بهرهوری شاگردان نمی شود، بلکه بر روی توانمندیهای آنها نیز تاثیر منفی می گذارد.اضطراب ریاضی به عنوان احساس تنش و دلهرهای تعریف می شود که توانایی دانش آموزان را در حل مسائل و انجام محاسبات ریاضی به شدت تحت تاثیر خود قرار می دهد. این موضوع، چالش هایی را در زندگی روزمره و موقعیت های تحصیلی آنها ایجاد می کند. در این مقاله با تغییر روش تدریس ، و بررسی روش های یاددهی - یادگیری به بررسی مشکل پرداخته ایم .روش تدریس عبارت است از تعامل یا رفتارمتقابل معلم و شاگرد بر اساس طراحی منظم و هدفدار معلم برای ایجاد تغییر در رفتار شاگردان. هدف این تحقیق عبارت است از: بررسی روش های متنوع یاددهی -یادگیری درس ریاضی در دوره ی ابتدایی مبتنی برآموزش مهارتهای زندگی و کم کردن اضطراب کودک در کلاس ریاضی که باعث بالا رفتن بهره وری و یادگیری می شود.در اینجا با طراحی روشی برای حل مسئله علاوه بر بالا بردن اعتماد به نفس دانش آموز در حل مسئله به او یاد می دهیم که چگونه یک مسئله را تجزیه و تحلیل کند.کلیدواژه ها
استرس ریاضی ، مهارت زندگی ، توانایی حل مسئله ،روش شناختی ، یادگیری.مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.