مشکلات و چالش های آموزش مجازی در آموزش و پرورش در دوران شیوع کرونا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی فناوری های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی و مشاوره ایران
  • کد COI اختصاصی: RTCONFE06_145
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 173
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حدیث سمیری

دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان ، واحد اروند، آبادان، ایران

محمد مکوندی

مدرس گروه علوم تربیتی ، دانشگاه حفرهنگیان، واحد اروند، آبادان، ایران

زینب سلیمانی کاجی

دکتری روانشناسی ، دانشگاه فرهنگیان، واحد اروند، آبادان، ایران

چکیده

هدف از این پژوهش شناسایی مشکلات و چالشهای آموزش مجازی در دوران شیوع کرونا در مقطع ابتدایی است . پژوهش حاضر، کیفی و از نظر ماهیت پژوهش از نوع پدیدارشناسی اکتشافی است . جامعه هدف پژوهش شامل کلیه خانواده های دانش آموزان مقطع ابتدایی ساکن شهرستان اردکان بود که در سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ دارای حداقل یک دانش آموز در این مقطع بودند. نمونه گیری به صورت هدفمند انجام شده و مصاحبه نیمه ساختار یافته تا رسیدن به اشباع داده ها ادامه پیدا کرد که در نهایت نمونه به ۱۰ نفر رسید. مصاحبه ها با استفاده از روش تحلیل مضمون کدگذاری شد. با تجزیه و تحلیل داده ها، »مشکلات آموزش مجازی در حوزه های آموزش معلم و مدرسه «، »والدین دانش آموزان و زیر ساختهای آموزش مجازی« شناسایی شد. نتایج نشان داد که مشکلات آموزش مجازی در دوران شیوع ویروس کرونا، نه تنها متفاوت از مشکلات آموزش حضوری است ؛ بلکه به دلیل عدم آمادگی خانواده ها برای مواجهه با این مشکلات، گستردگی بیشتری نیز نسبت به آموزشهای مجازی پیش از این دارند با در نظر گرفتن این مشکلات میتوان جهت فراهم کردن زیر ساختهای آموزش مجازی و پایه ریزی بستر فرهنگی برای پذیرش آن اقدام کرد به طوری که در آموزشهای مجازی بعد از دوران پاندمی نیز مفید واقع شود.

کلیدواژه ها

آموزش مجازی چالشها یادگیری الکترونیکی ، کرونا.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.