رسالت جامعه المصطفی در تبیین جامعیت و جهانی بودن قرآن کریم

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دوفصلنامه نورالمصطفی (ص)، دوره: 4، شماره: 7
  • کد COI اختصاصی: JR_JNOA-4-7_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 148
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

چکیده

تبیین جامعیت و جهانی بودن قرآن از راه­های مختلفی مانند تالیف و تعلیم مسائل علمی، تبلیغات، تبادل نظر بین مذاهب و ... انجام می­شود. سازمان­ها و مراکز فعال بین­المللی از جمله افراد حقوقی هستند که در راستای تبیین و نشر معارف اسلام و قرآن فعالیت دارند. یکی از مهمترین مراکز علمی و اسلامی دنیا، «جامعه المصطفی۹ العالمیه» است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت خویش را آغاز نمود و در راستای نشر و گسترش اسلام ناب و معارف قرآنی، اقدامات فراوان و تاثیرگذاری را انجام داده است. نوشتار حاضر نیز که با روش تحلیلی­­ توصیفی و به صورت کتابخانه­ای تنظیم شده، این مطالب را مورد بحث و بررسی قرار داده است و به رسالت جامعه المصطفی در تبیین جامعیت و جهانی بودن قرآن کریم اشاره می­نماید. از اهم نتایج و یافته­های این مقاله می­توان چنین اشاره کرد که در جامعهالمصطفی، حول این موضوع فعالیت های علمی و اجرایی گوناگونی مانند برگزاری رشته های قرآنی در راستای جامعیت قرآن کریم با عنوان «قرآن و علم»، برگزاری همایش «قرآن کریم، جامعیت و جهانی بودن» و ... انجام شده است، اما کافی نیست و باید طرح­ها و برنامه­های گسترده­ و جامع علمی و پژوهشی بیشتر و کاملتری، در ابعاد گوناگون جامعیت و جهانی بودن این معجزه جاوید پیامبراکرم، برای دانش­پژوهان تنظیم و برگزار گردد که به همین منظور مولف، نمونه­هایی از آن پیشنهادات را ارائه و تبیین کرده است.

کلیدواژه ها

قرآن, جامعیت, جهانی بودن, جامعه المصطفی العالمیه, رسالت, مقام معظم رهبری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.