بررسی آسیب های اجتماعی دانش آموزان و راه های کنترل و پیشگیری از آن ها در آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تازه های روانشناسی تکاملی و تربیتی
  • کد COI اختصاصی: RTTCH01_625
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 132
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه صالحی

کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشسرای زینب کبری(س) بندرعباس شهرستان رودان، آموزشگاه الزهرا(س) اسلام آباد

فاطمه دبیریان

کارشناسی ، آموزش ابتدایی، دانشگاه آزادا اسلامی واحد رودان آموزشگاه الزهرا(س) اسلام آباد

فاطمه طاهری

کارشناسی ، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان فاطمه الزهرا بندرعباس ،شهرستان رودان، آموزشگاه الزهرا(س) اسلام آباد

معصومه روشی

کاردانی ، علوم تجربی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس آموزشگاه الزهرا(س) اسلام آباد

ژاله کهوری زاده احمدی

کارشناسی ، علوم تربیتی، دانشگاه فرهنگیان فاطمه الزهرا بندرعباس شهرستان رودان، آموزشگاه الزهرا(س) اسلام آباد

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی آسیب های اجتماعی دانش آموزان و راه های کنترل و پیشگیری از آن ها در آموزش و پرورش می باشد. این تحقیق با روش تحلیل محتوا و با رویکرد کیفی و به صورت علمی مروری انجام گرفته است و از طریق مطالعه کتابخانه ای- اسنادی بوده است. امروزه آسیب اجتماعی و پیشگری از آن، موضوعی است که با آغاز مدارس، تکیه کلام والدین ، معلمان و تمام آموزش و پرورشی ها می شود. موضوعی حساس که در حیطه شعارها و اهداف آرمانی مدارس فاضله باقی مانده و نامحسوس ترین مشکل مدارس ، در تمام رده های سنی و پایه های تحصیلی است. آسیبهای اجتماعی دانش آموزان که ناشی از عدم استفاده صحیح از اینترنت، خشونت، طلاق والدین، اعتیاد، بزهکاری و... می باشد که در بین بخشی ازدانش آموزان به طور نسبی وجود دارد و عمدتا ناشی از علل و عوامل خارج از مدرسه است. در رابطه با اهمیت این موضوع در مدارس، محقق به بررسی عوامل پیدایش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان و راههکارهای پیشگیری از آن پرداخته است. بهترین راه برای برخورد با این موضوع به جای حذف و رفع تک تک این عوامل، توانمند کردن دانش آموزان برای برخورد و مواجه با آن ها در صورت مقابله با این عوامل می باشد. ۱، فاطمه دبیریان ۲ ، ۳ ، معصومه روشی ۴ ، ۴ ۱ ۲ ۳ کارشناسی ، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان فاطمه الزهرا بندرعباس اداره آموزش و پرورش شهرستان رودان، آموزشگاه الزهرا(س) اسلام آبادFateme.taheri۱۳۷۹۰۰@gmail.com۴ ۵

کلیدواژه ها

آسیب های اجتماعی، کنترل، پیشگیری، آموزش و پرورش

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.