بررسی تاثیر سبک هنری باوهاوس بر طراحی و مد
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین همایش ملی منسوجات، طراحی لباس و پارچه در تمدن نوین ایرانی اسلامی با تاکید بر پوشش بانوان«مدآفرین»
- کد COI اختصاصی: MODEAFARIN01_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 451
نویسندگان
دانشجوی گروه طراحی پارچه و لباس،دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی-واحد تهران حنوب
چکیده
باهاوس، یکی از معتبرترین مدرسه های هنرهای زیبا، در سال ۱۹۱۹ توسط معمار والتر گروپیوس تاسیس شد. اگرچه از قرن گذشتهتعطیل شده است، اما تاثیر آن همچنان در صنایع طراحی ظاهر می شود و همچنان به گسترش اصول خود به طراحان و هنرمندان ادامهمی دهد و تاثیر عمیقی بر پیشرفتهای حوزه های مختلف هنر، معماری، طراحی گرافیک، طراحی داخلی، طراحی مد و آموزش طراحیدارد. زنان بافنده باوهاوس گروه مهمی را در مدرسه تشکیل دادند و یک آموزش مدرن پیشرفته از بافندگی را توسعه دادند که هم قلمروباهاوس را گسترش داد و هم به طور مهمی نشان دهنده یک تفکر نوین بود.تاثیرهای متقابل مد و معماری در این مدرسه به گونه ای بسیارچشمگیر به نمایش در آمد و بطور کلی می توان گفت رو یکرد میان رشته ای باهاوس که مرزهای بین هنر، معماری و طراحی را محومی کند، توسط دنیای مد پذیرفته شده است. در این مقاله ابتدا سب هنری باوهاوس بررسی شده و از آنجائیکه باوهاوس را بیشتر به عنوانیک سبک معماری می شناسند به بررسی رابطه میان مد و معماری پرداخته شده و در نهایت اندیشه ها و کارهای برندهای روز دنیا که درزمینه مد و طراحی لباس از سبک باوهاس الهام گرفته اند، آورده شده است .یافته ها نشان می دهد علیربم گذشت بیش از صد سال ازتاسیس مدرسه باوهاوس و عمر کم آن، هنوز طراحان مد از این سب الهام وطرفداران بیشتری را به سمت خود سوق می دهد.کلیدواژه ها
مدرسه باوهاوس،معماری،طراحی،مدمقالات مرتبط جدید
- حواس پرتی، عدم توجه به درس ، انزوا، اضطراب، کم رویی و اعتماد به نفس در دانش آموزان
- بررسی ، تحلیل و نقد آثار شاخص سینمایی محمد حسین مهدویان ( مطالعه موردی فیلم های آخرین روزهای زمستان ، ایستاده در غبار ، لاتاری و ماجرای نیمروز )
- ضرورت و اهمیت تئاتر در ایران
- جستجوی نگاه زن ستیزانه در سه گانه لورکا (عروسی خون، یرما و خانه برناردا آلبا) با تکیه بر آرا سیمون دوبووآر
- پالت رنگی در آثار وس اندرسون و رابطه آن با محتوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.