مدلسازی تعرفه های بهینه خرده فروشی بر اساس شاخصهای قابلیت اطمینان و تلفات در سیستمهای تجدیدساختاریافته برق
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق
- کد COI اختصاصی: EPDC17_124
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 942
نویسندگان
شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام
شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام
چکیده
با تجدید ساختار در سیستمهای قدرت و رقابتی شدن فعالیتهای تولیدکنندگان و خردهفروشان، این امکان برای مشتریان بوجود آمده است که بتوانند انرژی مورد نیاز خود را از تامینکننده موردنظر خود خریداری نمایند. همچنین برای تولیدکنندگان مستقل نیز این امکان فراهم شده است که بتوانند انرژی تولیدی خود را در هر نقطه به فروش برسانند. افزایش سطح قابلیتاطمینان و کاهش قیمت برق برای مصرفکننده نهایی از ویژگیهای مهم رقابتی شدن بازار میباشد. از طرف دیگر، افزایش سطح قابلیت اطمینان مستلزم سرمایهگذاری زیاد و صرف هزینههای بالاست. بنابراین تعیین قیمت برق به گونهای که بتواند بین سطح قابلیتاطمینان و هزینههای مربوطه توازن برقرار نماید، از اهمیت فراوانی برخوردار میباشد. در این مطالعه از ارزش قابلیتاطمینان جهت محاسبه هزینه خسارت وارده به مشتریان در اثر بروز وقفه در تامین برق یا به اصطلاح بروز خاموشی استفاده شده است. همچنین در این مقاله از مدل برنامهریزی خطی برای تعیین قیمت برق با در نظرگرفتن هزینه خسارت وارده به مشتریان، هزینه تلفات فنی شبکه توزیع و محدودیتهای قانونی برای سقف تعرفههای انرژی مصرفی و دیماند استفاده شده است. این مدل بر روی یک شبکه نمونه در استان ایلام اجرا گردیده و نتایج مربوط به آن نیز ارائه و تحلیل شده است.کلیدواژه ها
تعرفههای خرده فروشی، شاخصهای قابلیت اطمینان، تجدیدساختار صنعت برقمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.