بررسی ارتباط تکتونیک و رسوبگذاری درمنطقه داراب جنوب ایران

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: سی امین گردهمایی علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: GSI30_637
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1305
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته عابدی

دانشجویان کارشناسی ارشد

سعید افشاری

محمدمهدی خطیب

دانشیار دانشگاه بیرجند

علی اصغر مریدی فریمانی

استادیار دانشگاه سیستان و بلوچستان

چکیده

عوامل زیادی برجنس و نحوه قرارگیری رسوباتی که درمناطق مختلف برجا گذاشته می شود موثر می باشند ازجمله عوامل موثر می توان بجنس سنگهای منطقه آب و هوا و مهمتر از آن شرایط تکتونیکی حاکم را نام برد با بررسی نوع رسوبات و ساختمان های موجود دررسوبات به همراه تغییر ضخامت ورخساره می توان علاوه برمحیط تشکیل به جایگاه تکتونیکی آنها نیز پی برد رسوبات مخروط افکنه ای تحت تاثیر دو فرایند کلی جریانهای رودخانه ای Fluvial) و جریانهای خرده دار یا واریزه ای Debris flow رسوب می کنند رسوبات رودخانه ای دارای جهت گیری و گردشدگی خوب میباشند درحالیکه رسوبات واریزه ای فاقد جهت گیری و گردشدگی میب اشد هدف عمومی استفاده ازچینه شناسی کواترنری و ساختارها برای پی بردن به فرایندهای تکتونیکی سطحی است.

کلیدواژه ها

فرایند تکتونیکی، چینه شناسی کواترنری، رسوبات مخروط افکنه ای، داراب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.