مطالعه بوم شناختی و میکروفونستیک روزن داران دررسوبات ساحلی هولوسن منطقه عسلویه خلیج فارس

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: سی امین گردهمایی علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: GSI30_499
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 940
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

معصومه مولایی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

معصومه سهرابی ملایوسفی

دانشگاه آزاد اسلامشهر

چکیده

عسلویه یکی ازبخشهای شهرستان کنگان است که درجنوب شرقی استان بوشهر درنوارساحلی خلیج فارس واقع شده است شناسایی و معرفی روزن داران به عنوان بخش مهمی از میکروفونا دررسوبات ساحلی منطقه عسلویه می باشد که ازنظر مورفولوژی ساختارپوسته و ویژگیهای ظاهری این میکروفونا موردنظر بوده است با مطالعات انجام شده برروی میکروفونا 12جنس و 14گونه ازروزن داران شناسایی شده است که بیشترین فراوانی مربوط به روزن داران ی با پوسته اهک هیالین و گونه Ammonia beccarii Linne است بالا بودن درجه حرارت و درجه شوری آبهای خلیج فارس موجب گردیده است فقط صدفهای هیالین و پورسلانوز افزایش یافته و برقطر و حجم آنها نیز افزوده گردد از سوی دیگر جمعیت روزن دارانی با صدفهای آگلوتینه به شدت کاهش می یابد نکته قابل توجه اینکه افزایش جمیع میکروفونا با افزیاش قطر ذرات رسوبات بستر رابطه معکوس دارد.

کلیدواژه ها

میکروفونا، روزن داران بنتیک، آلودگی محیط زیست ، هولوسن ، رسوبات سطحی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.