بهبود فرآیند کدینگ و دیکدینگ درشبکه های بیسیم نسل جدید (۶G-۵G) با هدف کاهش توان گیرنده به کمک یادگیری ماشین

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین در انرژی و مواد
  • کد COI اختصاصی: ATEMCONF02_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 143
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیلوفر حاجی محمدی

سید احمد علمایی

غلامرضا محمدخانی،

امیر امیرآبادی زواره مفرد

چکیده

دستیابی به قابلیت اطمینان بالا و ظرفیت ارتباطی بی سیم سبب تحقیقات گسترده در ارتباطات ۵Gو۶G شده است.با این حال،سیستم های ارتباطی فعلی،به طور قابل ملاحظه ای بهبود های عملکرد را محدود کردند و منجر به محدودیت هایی می شوند.اخیرا تکنیک های یادگیری ماشین،به عنوان ابزاری امیدوار کننده برای مدیریت سیستم های پیچیده شناخته شده و پتانسیل آنها برای ارتباطات بی سیم نشان داده شده است.بحث های قبلی در رابطه با موضوع به طور عمده روی تخمین کانال و کدهای LDCP تمرکز می کنند. این تحقیق تکمیل و گسترش کارهای پیشین می باشد. بهبود فرآیند کدینگ و دیکدینگ در ۵G به کمک یادگیری ماشین بررسی می شود. در این تحقیق از ابزار های یادگیری ماشین مانند Deep Learning و SVM و ... .استفاده خواهیم کرد اگرچه پیشاپیش حدس می زنیم عمده کار با یادگیری ماشین خواهد بود.هدف مان بهبود فرایند کدینگ و دیکدینگ کانال سیستم مورد نظر می باشد و هدف اختصاصی رفع چالش ها و مشکلات در فرآیند کدینک و دیکدینگ در سیستم های مخابراتی بیسیم نسل آینده وبهره مندی از طیف متنوعی از ابزارهای یادگیری ماشین و ویژگی های آماری به جهت برآوردن هدف کلی است.به دست آوردن نتایج متنوع تر و بهتر به کمک به کارگیری ابزار ها و ویژگی ها (این بهبود می تواند کیفی باشد، یا اکتساب همان نتیجه با روش های آسان تر)

کلیدواژه ها

کدینگ - دیکدینگ -شبکه های بیسیم- نسل جدید۵G-۶G،کاهش توان گیرنده -یادگیری ماشین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.