بارزسازی سرپانتینیتهای معادن خواجه جمالی با استفاده از روش کروستا

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: سی امین گردهمایی علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: GSI30_353
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 754
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدهادی نوروزیان

دانشجوی کارشناسی ارشد

علی سرکارگراردکانی

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین ع

نرجس ورزیده

دانشجوی کارشناس یارشد

چکیده

استفاده ازتصاویر سنجنده TM با دارا بودن قدرت تفکیک مکانی و طیفی بالا کاربردهای فراوانی درعلوم زمین دارد یکی ازروشهای شناسایی و بارزسازی عوارض سطح زمین استفاده ازتصاویر رنگی کاذب است که انتخاب باندها به منظور ساخت ترکیب رنگی مناسب از اهمیت بسزایی برخوردار است که به روش بصری و یا ازمون و خطا بسیارزمان برخواهد بود با بررسی و مقایسه های آماری بین باندهای تصویر می توان با دقت بیشتر و سرعت زیادتر به انتخاب باندهای مناسب دست یافت تهیه تصویر رنگی کاذب دربارزسازی تشکیلات سنگی سرپانتینیت و دونیت درمحدوده موردنظر بصورت مطلوبی خروجی نمی دهد و استفاده از روش انالیز مولفه های نتخابی کروستا و ترکیب رنگی انتخابی حاصل ازاین روش باعث بارزسازی و تشخیص مناسب این نهشته ازپدیده های اطراف آن میگردد و حجم داده ها را به مقدار قابل توجهی کاهش داده و سرعت تصمیم گیری را افزایش میدهد.

کلیدواژه ها

کرومیت، انعکاس طیفی، بارزسازی، سنجنده ،TM ، PC

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.