مطالعه عددی انتقال حرارت مرکب جابجایی- تشعشعی روی یک پله پیشرو شیبدار در محیط های خاکستری و غیر خاکستری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیستمین کنفرانس دینامیک شاره ها
- کد COI اختصاصی: CFD20_123
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 152
نویسندگان
دانشیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی سیرجان
استادیار، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سیرجان
چکیده
در این پژوهش، اثرات مکانیزم انتقال حرارت تشعشعی بر رفتارهای حرارتی جریان سیال در یک کانال دارای یک پله پیشرو شیبدار و در دو حالت محیط خاکستری و غیر خاکستری، مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرد. سیال داخل کانال به صورت مخلوطی از هوا با دو گاز دی اکسید کربن با کسر مولی ده درصد و بخار آب با کسر مولی بیست درصد، در نظر گرفته شده است. برای تعیین رفتارهای حرارتی جریان سیال داخل کانال، معادلات حاکم که شامل معادلات بقای جرم، مومنتوم و انرژی هستند، به صورت عددی و با استفاده از تکنیکهای دینامیک سیالات محاسباتی و با به کار بردن روش ناحیه غیرفعال در سیستم مختصات دکارتی حل می شوند. برای شبیه سازی محیط غیر خاکستری، یکی از موثرترین و جدیدترین مدلهای طیفی به نام روش توزیع K تمام طیف، مورد استفاده قرار می گیرد؛ در حالیکه محاسبات مربوط به محیط خاکستری بر اساس ضریب جذب میانگین پلانک انجام می شوند. همچنین، برای حل معادلات تشعشعی، از روش مشهور و کارآمد راستاهای مجزا استفاده می شود. در این پژوهش، محیط تشعشعی غیر خاکستری به عنوان "حالت واقعی" درنظر گرفته شده و نتایج دیگر فرضهای محیط با این محیط مقایسه می شوند تا میزان خطاهای ناشی از فرضهای محیط غیر تشعشعی (جابجایی خالص) و محیط تشعشعی خاکستری در کانال مورد مطالعه، مشخص گردد.کلیدواژه ها
انتقال حرارت مرکب، تشعشع، جریان جابجایی، مدل توزیع K تمام طیف، ضریب جذب میانگین پلانکمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.