ارتباط فقر با قانون گریزی و شکل گیری آسیب اجتماعی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پانزدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO15_397
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 128
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خدیجه قره داغلی

کارشناسی ارشد رشته آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، گلستان، ایران

سولماز سادین

دانشجوی کارشناسی روانشناسی دانشگاه پیام نور واحد پردیس آزادشهر، گلستان، ایران

سیدسعید حسینی خیج

مددیار مرکز ترک اعتیاد آزادشهر، گلستان، ایران

چکیده

هدف این پژوهش بررسی ارتباط فقر با قانون گریزی و شکل گیری آسیب اجتماعی می باشد. روش پژوهش ما از نوع مروری(کتابخانه ای) می باشد. ارتباط میان فقر، قانون گریزی و شکل گیری آسیب های اجتماعی یک تعامل پیچیده است که در جوامعمختلف قابل مشاهده است. فقر به طور عمومی به وضعیتی اطلاق میشود که افراد یا خانوارها درآمد کافی برای تامین نیازهایاساسی خود نداشته و به شکل مناسبی در زندگی اقتصادی و اجتماعی شرکت نمی کنند.قانون گریزی به وضعیتی اشاره دارد کهفرد یا افراد به دلایل مختلف، از جمله فقر، از برخوردهای با نظام حقوقی و اجتماعی فرار می کنند. این فرار ممکن است به دلیلناتوانی در دسترسی به منابع اقتصادی و اجتماعی یا همچنین ناکارآمدی نظام قانونی و اجتماعی باشد.فقر می تواند منجر به ایجادآسیب های اجتماعی شود. افرادی که در شرایط فقر زندگی می کنند، ممکن است با مشکلاتی چون بیکاری، بدخیمی اجتماعی،بی ثباتی خانوادگی، بیماری های روانی و جسمی، محدودیت در دسترسی به آموزش و بهداشت و سایر مشکلات مواجه شوند.درنتیجه، این آسیب های اجتماعی می توانند منجر به شکل گیری دورههای فقر و عدالت اجتماعی ناپایدار شده و توسعه پایدار جامعهرا مختل کنند. به عبارت دیگر، ارتباط میان فقر، قانون گریزی و آسیب های اجتماعی در تاثیرگذاری بر توسعه و پایداری اجتماعیاز اهمیت بسزایی برخوردار است.

کلیدواژه ها

ارتباط فقر، قانون گریزی، آسیب اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.