مدل سازی ریاضی و اعتبار سنجی فرآیند خشک شدن بستر عمیق ذرت در یک خشک کن بازگردشی کنترل خودکار
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
- کد COI اختصاصی: NCAMEM07_393
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1161
نویسندگان
استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
دانشیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه شیراز
دانشیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
اطلاع از رطوبت دانه د رهر لحظه و در مکان های مختلف از بستر یک خشک کن، از یک طرف در بهینه سازی مصرف انرژی در خشک کن موثر است و از طرف دیگر یکی از فاکتورهای مهم در طراحی خشک کن به شمار می رود. یکی از ارزانترین روش ها برای نیل به این هدف و کنترل دینامیک فرایند خشک کردن شبیه سازی رایانه ای است. برای نیل به این هدف، یک خشک کن وعده ای بستر عمیق در مقیاس آژمایشگاهی بازسازی شد و به سازوکارهای کنترلی لازم مجهز گردید. خشک شدن ذرت در این خشک کن وعده ای بستر عمیق به کمک کدل معادلات دیفرانسیل با مشتقات جزئی، شبیه سازی شد. مدل از چهار معادله غیر خطی مشتقات جزئی حاصل از معادلات انتقال حرارت و جرم حاصل شده است. حل عددی مدل مذکور با نوشتن برنامه کامپیوتری در محیط نرم افزاری فورترن انجام شد. آزمایش های تجبی تحت شرایط مختلف خشکاندن شال دبی جرمی هوای خشک کننده در سه سطح (0/19 و 0/26 و 0/33kg.m-2.s-1) و دمای هوای خشک کننده در سه سطح ( 50 و 60 و 70 درجه سلسیوس) و دو حالت بازگردش/ عدم باز گردش هوای خروجی ، در سه تکرار انجام شد. از مقایسه نتایج تجربی و مدل زیاضی مشخص شد که رطوبت پیش بینی شده توسط مدل و رطوبت حاصل از داده های تجربی دارای روند مشابهی هستند و مدل اعتبار لازم در تخمین رطوبتمتوسط محصول برخودار می باشد. متوسط انحراف نسبی بین مدل شبیه سازی و داده های تجربی در تخمین رطوبت متوسط محصول د رحدود 15% و در 30 دقیقه پایانی خشک شدن 8/3% می باشد.کلیدواژه ها
خشک کن بستر عمیق، ذرت، کنترل خودکار، مدل سازی ریاضیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.