نتایج توصیفی و ارزیابی اماری انجام شده روی ماشین پوست کن گردو
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
- کد COI اختصاصی: NCAMEM07_226
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1056
نویسندگان
مربی گروه ماشینهای کشاورزی، دانشکده کشاورزی شهریار
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی پردیس ابوریحان، دانشگ
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی پردیس ابوریحان، دانشگ
چکیده
حذف سریع پوست سبز و خشک کردن از مراحل مهم فرآوری پس از برداشت گردو می باشد. وجود ماده تانن در پوست سبز گردو که به سهولت در مجاورت با هوا اکسیده می شود، باعث سیاه شدن پوست سخت گردو و تسریع در تغییر رنگ مغز آن از سفید به زرد و قهوه ای روشن می شود. در این تحقیق ضمن برشمردن موارد کاربرد گردو و پوست سبز آن ، و نیز ارائه آمارهایی در مورد پراکندگی تولید و مصرف آن در ایران و جهان، اثر تعداد گردوها، فاصله برس های ساینده با استوانه شیاردار و دور برس ساینده بر درصد گردوهای معیوب و گردوهای پوست کنده شده در دستگاه ساخته شده در گروه فنی کشاورزی پردیس ابوریحان (دانشگاه تهران)، بررسی گردید. برای تحلیل آماری داده ها از تجزیه واریانس دو طرفه به کمک برنامه SPSS استفاده شده است. در سطح 95 درصد اختلاف معنی دار بین زمان و فاصله با درصد گردو های سالم پوست کنده شده ، وجود دارد. همچنین در سطح 95 درصد اختلاف معنی داری بین زمان و فاصله با درصد گردوهای معیوب، وجود دارد. نتایج توصیفی انجام شده روی ماشین علاوه بر اینکه حاکی از عمل کرد قابل قبول آن در کیفیت پوست کنی بوده، اطلاعات لازم در فرآیند بهینه سازی و طراحی جزئیات ماشین را در اختیار تحقیق گذاشت که به کمک آنها بازنگری هایی در طرح انجام گرفت و در پایان پیشنهاداتی برای بهبود کیفیت کار ماشین ارائه شد.کلیدواژه ها
ارزیابی، تحلیل آماری، پوست کن گردومقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.