بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
- کد COI اختصاصی: NCAMEM07_176
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1031
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه محقق ارد
استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی
استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی
چکیده
مشخصات مکانیکی محصولات کشاورزی به منظور طراحی ماشین های فراوری، کاشت و برداشت و همچنین به منظور کاهش تلفات و حفظ کیفیت محصولات طی عملیات برداشت از اهمیت فراوانی برخوردار می باشد. در این تحقیق خواص مکانیکی پسته، ( شامل : نیروی شکست، تغییر شکل نقطه شکست، انرژی شکست و چغرمگی) در شهریور ماه سال 90 در آزمایشگاه خواص دانشگاه محقق اردبیلی مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای خواص مکانیکی با انجام آزمایش بار گذاری شبه استاتیک به وسیله دستگاه ازمون بار گذاری مورد تعیین شد. طی آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی، تاثیر پارامترهای رطوبت ( در 5 سطح : 35 و 30 و 25 و 20 و 15% بر پایه تر)، سرعت بارگذاری ( در 3 سطح: 10 ، 20 و 30mm min) و رقم ( در 3 سطح : فندقی، بادامی و اکبری) بر روی خواص مکانیک پسته مورد بررسیقرار گرفت. نتایج نشان داد که هر 3 فاکتور مورد مطالعه ( رقم، رطوبت و سرعت) تاثیر معنی داری بر نیروی شکست پسته داشتند، به طوری که با کاهش رطوبت مقدار نیروی شکست افزایش یافت. همچنین با افزایش سرعت بار گذاری از 10 به 30mm min، نیروی شکست افزایش یافت. بررسی اثر رطوبت و سرعت بارگذاری روی تغییر شکل، انرژی شکست و چغرمگی حای از تاثیر معنی دار این عوامل بر پارامترهای مذکور می باشد.کلیدواژه ها
پسته، خواص مکانیکی، سرعت بارگذاری، محتوای رطوبتیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر مهاجرت روستا-شهری بر توسعه فیزیکی شهر آبادان
- جداسازی وغربالگری باکتری های محرک رشد از ریزوسفر گیاهان و بررسی حلالیت فسفات
- بررسی اثر شوری بر جوانه زنی بذر گیاه رزماری (Salvia rosmarinus)
- بررسی اثر شوری بر جوانه زنی بذرگیاه مغربی صورتی (Oenothera spiciosa)
- هرس تاثیر بررسی زمستانه و هرس تابستانه صفات برخی بر انگور یاقوتی منطقه درسیستان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.