ارایه و ارزیابی دستگاه پوست کن گردو
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
- کد COI اختصاصی: NCAMEM07_171
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 6484
نویسندگان
مربی گروه ماشین های کشاورزی دانشکده کشاورزی شهریار
دانشجوی کارشناس ارشد مکانیک ماشین های کشاورزی، پردیس ابوریحان، دانشگ
دانشجوی کارشناس مکانیک ماشین های کشاورزی، پردیس ابوریحان، دانشگاه ت
چکیده
حذف سریع پوست سبز و خشک کردن از مراحل مهم فرآوری پس از برداشت گردو می باشد. وجود ماده تانن در پوست سبز گردو که به سهولت در مجاورت با هوا اکسیده می شود، باعث سیاه شدن پوست سخت گردو و تسریع در تغییر رنگ مغز آن از سفید به زرد و قهوه ای روشن می شود. در این تحقیق ضمن بررسی خواص مکانیکی پوست گردو و انرژی مورد نیاز در فرایندهای برش نفوذ سنجی و لهیدگی برای چهار نوع گردوی پر مصرف (Serr ،Pedro ،Z67 ،K72)، معیار های برای طراحی دستگاه پوست کن گردو با توجه به شرایط مصرف کننده داخلی، انتخاب گردید که منجر به ارائه طرحی ابتکاری و اقتباسی ماشین پوست کن گردو شده و سپس اقدام به ساخت و ارزیابی آم گردید. نتایج حاصل از اریابی نشان داد که دور 368 دور بر دقیقه برس های سیمی و فاصله 12 میلی متری استوانه شیار دار با برس های ساینده در مدت زمان بهینه 60 ثانیه و با تعداد گردوی بین 25 تا 50 عدد (3 تا 5 کیلوگرم) در هر بار پوست کنی، با راندمان 93% مناسب می باشد. با در نظر گرفتن زمان پر و خالی کردن ماشین به مدت 15 ثانیه و وزن سه کیلو گرم، در این صورت ظرفیت کاری مناسب ماشین بین 120 تا 240 کیلوگرم بر ساعت حاصل شد.کلیدواژه ها
ارزیابی، پوست کن، طراحی، گردومقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.