صنعت گاز؛ چالش ها وراهکارها

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی انرژی
  • کد COI اختصاصی: NEC06_134
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1433
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرحسین قرشی

سازمان انرژی اتمی - ایران

عبدالرحیم رحیمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب - ایران

چکیده

جمهوری اسلامی ا یران دارای دومین منابع گازی جهان اسـت اما به دلیل مشکلات تکنولوژیکی، صنعتی، آب و هـوایی و . . . قادر به جایگزینی کامل این حامل انرژی نبوده چرا که هنـوز نتوانسته است سهم سایر حاملهای انرژیهای تجدیدپـذیر را در سیستم عرضه انرژی کشور بهبود بخشد . با توجه به شرایط ک نونی وضعیت صنعت گاز در کشور و افق برنامه ریـزی سـال 1400 در بخـش انـرژی مـی بایسـت یـک استراتژی مناسب اتخاذ گردد و اولویت های راهبـردی در ایـن راستا تعیین شود تا متخصصین کارشناسان و مسئولین صـنعت گاز نیز با خط و مشی های مورد نظـر کـاملاً هماهنـگ عمـل نمایند . این مقاله ب ا توجه به توسـعه پایـدار ، چـالش هـای پـیش روی صنعت گاز در کشور را مـورد مطالعـه و بررسـی قـرار داده و هدف آن ارائـه راهکارهـا و گزینـه هـای راهبـردی مناسـب و نهایتا تعیین اولویت های مناسب جهت مصارف گاز در داخـل بمنظور هماهنگی بیشتر بین مسئولین صـنعت گـاز و مصـرف کنندگان عمده آن می باشد . بدیهی است درصـورت پاسـخ بـه اولویت های راهبردی مشخص شده، می توان گاز مازاد بر نیـاز را در صورت داشتن توجیه اقتصادی صادر نمود

کلیدواژه ها

توسعه پایدار، صنعت گاز،چالش ها، سیستم عرضه انرژی ، گزینه های راهبردی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.