ارائه الگوی توزیع توان درکشاورزی استان خوزستان با استفاده نرم افزار hoice Expert

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
  • کد COI اختصاصی: NCAMEM07_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 983
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسلم لرکی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طب

محمد امین آسودار

دانشیار مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزس

افشین مرزبان

مربی مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستا

عباس عبدشاهی

استادیار مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوز

چکیده

توزیع توان نقش مهمی در میزان عملکرد محصولات کشاورزی دارد. توزیع توان د رکشاورزی ایران به طور مناسبی صورت نگرفته است و اثرات این توزیع مامناسب در بعضی استان ها باعث افت عملکرد محصولات شده است. هدف از این مطالعه ارائه یک الگوی توزیع ماشین های مولد توان در کشاورزی اسنات خوزستان می باشد. اطلاعات مربوط به سطح مکانیزاسیون ، سطح زیر کشت و عملکرد کل محصولات شهرستان های مختلف جمع آوری شد. سپس فرآیند سلسله مراتبی برای بدست آوردن اولویت شهرستان های مختلف ساخته شد. شهرستان مختلف با توجه به داده های به دست آمده اولویت بندی شدند. و الگوی توزیع با استافده از نزم افزار Expert choice ارائه شد. با توجه به این مطلب که برای داشتن عملکرد بیشینه محصول متناسب با ظرفیت عملکردی شهرستان های مختلف می بایست عملیات خاک ورزی، کاشت بذر، داشن محصول و برداشت آن در مناسب ترین و کوتاه ترین زمان ممکن صورت گیرد. لذا الگوی مناسب توزیع توان نقش مهمی در کاهش تلفات و ضایعات بذر، کود و سم حاصل از عدم انجام به موقع عملیات و اصلاح الگوی مصرف بذر، کود و سم خواهد داشت. در این مطالعه الگوی توزیع توان بدست آمده، توان شهرستان را در دوره پنجم برنامه پنج ساله توسعه (89-88 الی 93-92) به ترتیب اولویت برای توزیع توان معرفی می کند.

کلیدواژه ها

توزیع توان، فرآیند سلسله مراتبی، مکانیزاسیون کشاورزی ، Expert choice

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.