توزیع پذیری غیرخطی سیلیس، ملاک جدیدی برای تشخیصناحیه بندی بافتی در رگه های طلادار غرب شهرستان میانه

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: شانزدهمین همایش بلور شناسی و کانی شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: SCMI16_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 918
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید رضا مهرنیا

دانشگاه پیام نور

چکیده

پیشینه مطالعات ژئوترمومتری– میکروترمومتری در رخنمون های مینرالیزه غرب شهرستان میانه، بیانگر وفور ماگماتیسم تاخیری با رخساره غالب سریزیت آدولاریائی ( اپی ترمال) در مناطق دگرسانی است( 1). لذا در این تحقیق پس از نمونه برداری از رگه های حاوی طلا، تغییرات بافتی مرتبط با کانه زائی توسط روش های مبتنی بر اصول هندسه فرکتالی بازبینی گردیده و با استناد بر الگوی زایشی ذخایر کوئینزلند تحولات بافتی کوارتز از نقطه نظر کانی سازی کانساری طلا ارزیابی گردیده است. در این رهیافت، پس از دستیابی به شاخصتوزیع سیلیس، تابع نمائی در مختصات لگاریتمی بیان و مولفه های متناظر با تغییرات بافتی رگه ها شناسائی شده اند. بدین ترتیب با مشاهده الگوی تغییرات بافتی رگه ها و مقایسه آن با ناحیه بندی بافتی ذخایر اپی ترمال، ملاک ارزشمندی برای پیش داوری در مناطق امید بخش آقورن، سیه کمر و شیخ طبق بوجود آمده است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.