Docking Study on salicylaldehyde Derivatives as Anti-melanogenesis Agents

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: مجله علوم پیشرفته زیست پزشکی، دوره: 8، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_JABS-8-1_005
  • زبان مقاله: انگلیسی
  • تعداد مشاهده: 84
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شیما غفاری

Department of biology, faculty of science, Nour Danesh institute of higher education, Meymeh, Isfahan, Iran

عزیزه اسدزاده

Department of biology, faculty of science, Nour Danesh institute of higher education, Meymeh, Isfahan, Iran

حوریا سیدحسینی قهه

Young Researchers and Elites Club, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran

فاطمه شعله ور

Young Researchers and Elites Club, Zarghan Branch, Islamic Azad University, Zarghan, Iran

چکیده

زمینه و هدف: تولید غیرعادی رنگ دانه ملانین که سبب ایجاد ملاسما، کک ومک، لکه های پوستی، لکه های سن می شود، از مسائل زیبایی می باشند. پلی فنول اکسیداز یک آنزیم دارای مس است که در سنتز و تجمع غیرعادی ملانین نقش دارد. هدف از این مطالعه بررسی تعدادی از مشتقات سالیسیل آلدهید به عنوان مهارکننده های آنزیم پلی فنول اکسیداز است. مواد و روش ها: در این پژوهش ۳۵ مهارکننده از مشتقات سالیسیل آلدهید موردمطالعه داکینگ مولکولی قرار گرفت. برای بررسی نحوه اتصال ترکیبات به جایگاه فعال آنزیم پلی فنول اکسیداز، از نرم افزار AutoDock ۴.۲ استفاده شد و در مرحله نهایی، نتایج با استفاده از سه برنامه AutoDockTools، DS Visualizer و Ligplot مورد آنالیز قرار گرفت. نتایج: در میان تمام ترکیبات موردمطالعه، بهترین نتایج داکینگ مربوط به ترکیب ۴-isopropylsalicylaldehyde است. در حقیقت این ترکیب با منفی ترین سطح انرژی اتصال (Kcal/mol ۰۱/۴-) تمایل بیشتری برای اتصال به آمینواسیدهای کلیدی جایگاه فعال پلی فنول اکسیداز دارد. محل برهم کنش این ترکیب مشابه مولکول کوکریستال (تروپولن) است. در این ترکیب، اکسیژن گروه کربونیل، با یون مس جایگاه فعال، پیوند فلزی موثری برقرار می کند. نتیجه گیری: حضور بخش غیر قطبی در ترکیبات مشتق سالیسیل آلدهید سبب افزایش خصلت مهاری ترکیب می شود.

کلیدواژه ها

docking study, salicylaldehyde derivatives, Polyphenol oxidase, Anti-melanogenesis, مطالعات مولکولی, مشتقات سالیسیل آلدهید, پلی فنول اکسیداز, ضد ملانوژنز

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.