تخمین پارامترهای کد RS در شرایط نویزی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: فصلنامه صنایع الکترونیک، دوره: 8، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_SAIRAN-8-2_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 99
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد قلیزاده سوته

دانشگاه مالک اشتر تهران - دانشجوی دکترای مخابرات سیستم

حمیدرضا فاطمی مفرد

دانشگاه مالک اشتر تهران - عضو هیئت علمی دانشکده برق و الکترونیک - دکترای مخابرات

حسین خالقی بیزکی

دانشگاه مالک اشتر، مجتمع دانشگاهی برق و الکترونیک، دانشیار و هیئت علمی مخابرات سیستم

چکیده

این مقاله به مسئله تخمین پارامترهای کد RS در شرایط نویزی می پردازد. این مسئله درکاربردهای نظامی و همچنین طراحی گیرنده های رادیو-شناختی مطرح می شود. علیرغم کاربرد وسیع کدهای RS، تا کنون تنها چند روش معدود برای تخمین آن پیشنهاد شده است. اغلب این روش ها از پیچیدگی بالایی برخوردار بوده و تنها در نرخ های خطای پایین کارایی دارند. در این مقاله یک روش کاملا جدید، موثر و با پیچیدگی پایین برای تخمین کد RS پیشنهاد می شود. در این روش ابتدا طول کد و چندجمله ای اولیه و سپس طول پیام تعیین می شود. تعیین این پارامترها بر مبنای تشخیص کدهای یک مجموعه خاص انجام می شود. ویژگی اصلی این مجموعه، حضور کلمات کد ارسالی در تمام کدهای متعلق به آن است. در این مقاله آزمایشی برای تشخیص کدهای این مجموعه پیشنهاد می شود. در این آزمایش، بیت های بررسی توازن مجددا توسط بیت های پیام دریافتی محاسبه شده و با بیت های بررسی توازن دریافتی مقایسه می شوند. اگر اختلاف این بیت ها از مقدار حد آستانه کمتر باشد، حضور کد RS در مجموعه تایید می شود. در این مقاله دو حد آستانه مناسب برای این آزمایش پیشنهاد می شود. حد آستانه اول بر مبنای قاعده تصمیم گیری حداقل-بیشینه طراحی شده و به احتمال خطای کانال وابسته است. ولی حد آستانه دوم کاملا تجربی بوده و مستقل از خطای کانال است. نتایج شبیه سازی کارایی بالای این روش را تایید می کنند. به عنوان مثال این روش می تواند پارامترهای کد RS با طول ۶۳ را تا نرخ خطای ۴×۱۰-۳ به طور کامل تخمین بزند.

کلیدواژه ها

کد RS, روش جبری, آزمایش حد آستانه, چندجمله ای اولیه, بیت های بررسی توازن, سیستم رادیوشناختی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.