ارزیابی خواص مغناطیسی و مایکروویو نانوکامپوزیتهای فریت استرانسیوم آلاییده شده با کروم و آلومینیم و نانولولههای کربن
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و ششمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران
- کد COI اختصاصی: IMES06_478
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 986
نویسندگان
کارشناس ارشد
استادیار دانشگاه مالک اشتر، شاهین شهر، اصفهان
کارشناس ارشد، مهندسی مواد، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی مالک
چکیده
در این تحقیق، نانوکامپوزیتهای فریت استرانسیوم آلاییده شده با کروم و آلومینیم و نانولولههای کربن SrFe12-x(Cr0.5Al0.5)xO19 (x=0-2.5)/MWCNTs)به روش سل-ژل تهیه شدند. الگوی XRD یک پیکنسبتاً ضعیفی را پیرامون 26 نشان داد که مطابق با صفحهی ( 002 ) از شبکهی گرافیت نانولولههای کربن میباشد. در طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریهFTIR)پیکی در حدود1730cm-1مشاهده شد که به گروههای کربونیل (C=Oنسبت داده میشود. این گروهها حضور زنجیرههای پلیاکریلیک اسیدPAA) را روی نانولولههای کربن نشان میدهد. میکروگرافهای میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانیFE-SEM نشان داد که آرایهی نقطهای نانوذرات فریت استرانسیوم روی سطح نانولولههای کربن تشکیل شده است. ویژگیهای مغناطیسی اندازهگیری شده به وسیلهی مگنتومتر ارتعاشی نمونهVSM) نیز تأیید کرد که مقادیر مغناطش اشباع نانوکامپوزیتهای بسیار بیشتر ازنانولولههای کربن خالص میباشد. با ارزیابی تلفات انعکاس مشخص شد که نانولولههای کربن خالص، جذب بسیارکمتری از نانوکامپوزیتها در کل محدودهی فرکانسی 18-12GHzدارند.کلیدواژه ها
نانوکامپوزیت، فریت استرانسیوم، نانولولههای کربنمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.