بهینهسازی پارامترهای فرایند جوشکاری تیگ پالسی به منظور بهبود خواص مکانیکی اتصالات جوشکاریشده آلیاژ منیزیمAZ31
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و ششمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران
- کد COI اختصاصی: IMES06_413
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1419
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی سهند
دانشیار دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی سهند
دانشیار دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی سهند
چکیده
در این تحقیق به منظور بهینهسازی پارامترهای فرایند جوشکاری تیگ پالسی جهت دستیابی به خواص مکانیکی بهینه در جوش های آلیاژ منیزیمAZ31از روش طراحی آزمایش تاگوچی با آرایه اورتوگونال ( 34L9 استفادهشد. بر این اساس، پارامترهای اصلی فرآیند جوشکاری تیگ پالسی اعم از شدت جریان بیشینه پالسIp) شدت جریان کمینه پالسIb)فرکانس پالسF)و سرعت جوشکاریS) هر کدام در سه تراز و در چرخه کاری یکسان بررسی شدند. سپس اثر هر یک از پارامترها بر روی استحکام کششی نهاییUTS) و سختی در فلز جوش مورد ارزیابی قرار گرفت. علاوه بر این روش آنالیز واریانس جهت انتخاب ترکیبی مناسب از پارامترهای مؤثر درجوشکاری آلیاژ منیزیم AZ31بهکار گرفته شد. جهت تأیید نتایج، آزمونهای آزمایشگاهی انجام شد و نشان داده شد که مطابقت خوبی با نتایج پیشبینیشده بهینه دارد. سپس ریزساختار اتصالات جوشها، با توجه به خواص مکانیکی مورد مطالعه قرار گرفتکلیدواژه ها
جوشکاری تیگ پالسی، روش تاگوچی، آلیاژ منیزیمAZ31خواص مکانیکی، بهینه سازیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.