بررسی تئوری و تجربی تأثیر پارامترهای فرآیند بر میزان شکلپذیری ورق درفرآیند شکلدهی تدریجی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و ششمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران
- کد COI اختصاصی: IMES06_365
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1002
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد
استادیار، دانشکده مکانیک، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران
استادیار، دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستا
چکیده
فرآیندهای شکلدهی مرسوم اغلب بر اساس بکارگیری سنبه و ماتریس است. در فرآیند شکلدهی تدریجی به علت عدم نیاز به قالبهای مخصوص، گران قیمت و نمونه سازی سریع به سرعت در حال توسعه و مورد توجه صنایع میباشد. در این فرآیند ابزار سرکروی نصب شده بر روی ماشین فرزCNC ورق مهار شده در فیکسچرهای خاصی را با حرکت در مسیرهای از قبل مشخص شده تغییر شکل میدهد. یکی از معایب عمده شکل دهی تدریجی، پارگی قطعه در هنگام تولید است. در بهبود فرآیند بررسی اثر پارامترها مانند قطر ابزار، ضخامت ورق، سرعت دوران و سرعت پیشروی ابزار بر قابلیت شکلدهی امری ضروری و لازم است. در این مقاله قابلیت شکلپذیری ورق آلومینیومAl 1050به صورت تجربی و شبیه سازی المان محدود مورد بررسی قرار گرفته استکلیدواژه ها
شکلدهی تدریجی، پارامترهای فرآیند، شبیهسازی المان محدود، نمودار حد شکلدهیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.