بررسی تأثیر درصد ترکیب زمینه بر خواص مکانیکی نانو کامپوزیت سه تایی PP/LLDPE/NanoCaCO3
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و ششمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران
- کد COI اختصاصی: IMES06_351
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1211
نویسندگان
هیات علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
هیات علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
چکیده
در این تحقیق بر خلاف اکثر تحقیقات درصد وزنی ذرات پرکننده (نانو کربنات کلسیم) ثابت 15 % و تأثیرات درصد ترکیب ماده زمینه مورد بررسی می باشد. ترکیب پلی پروپیلنPP)و پلی اتیلن خطی چگالی پایینLLDPE) از دیرباز مورد توجه محققان بوده است که در این تحقیق نیز به عنوان ماده زمینه مورد استفاده قرار گرفته است.نانو کامپوزیت PP/LLDPE/NanoCaCO3 با درصد وزنی های مختلف 80/5/15و75/10/15و70/15/15و65/20/15توسط یک اکسترودر دو مارپیچه همسوگر باهم ترکیب میشوند سپس نمونه های تست کشش و ضربه توسط ماشین قالبگیریتزریقی ساخته میشوند.از نتایج تست کشش میتوان کاهش مدول الاستیک، استحکام تسلیم و افزایش طول تا شکست با افزایش درصد وزنیLLDPE را مشاهده کرد. بیشترین استحکام ضربه بر اساس نتایح تست ضربه ایزود شیار دار مربوط به نانو کامپوزیت با درصد ترکیب 70/15/15 می باشد. با استفاده از تصاویرSEM بهبود پراکندگی نانو ذرات کربنات کلسیم با افزایش درصد وزنیLLDPE را می توان مشاهده کرد.کلیدواژه ها
نانو کامپوزیت سه تایی، چقرمگی، پلی اتیلن خطی چگالی پایین، نانو کربنات کلسیممقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.