ساخت و مشخصه یابی داربست فورستریتی نانوساختار با خواص مکانیکی بهبودیافته
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و ششمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران
- کد COI اختصاصی: IMES06_296
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 919
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان
استاد، گروه پژوهشی بیومواد و مواد دندانی، دانشکده مهندسی مواد، دانشگ
استادیار، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
داربست، یک جزء کلیدی در مهندسی بافت برای بازسازی استخوان است. سرامیکها به لحاظ توانایی هدایت استخوانی،یکپارچگی و در برخی موارد القای استخوانی مناسب به عنوان یکی از گزینههای عالی جهت کاشت در بدن به شمار می روند.فورستریت یک بیوسرامیک جدید با خواص مکانیکی بالا و زیست سازگاری خوب است و میتواند برای ترمیم بافت سخت مناسب باشد. کاهش اندازه دانه تا کمتر از 100 نانومتر منجر به شکلگیری سرامیک نانوساختار با خواص مکانیکی بالاترمی شود. فرایند تف جوشی دومرحلهای یکی از روشهای موثر برای متوقف کردن فرایند رشد دانه است. هدف از این پژوهش ساخت داربست نانوساختار فورستریتی و تف جوشی دو مرحلهای آن برای کنترل رشد دانه و تولید داربست های با خواص مکانیکی مطلوب بود. نتایج به دست آمده تولید موفقیت آمیز داربست فورستریتی نانوساختار با میزانتخلخل درمحدوده % 71 تا % 82 ، اندازه دانه کمتر از 46 نانومتر و اندازه حفرات بین 100-320میکرومتر را نشان می دهدکلیدواژه ها
فورستریت، داربست نانوساختار، قالبریزی ژل، تف جوشی دومرحلهایمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.