تدوین استراتژی مناسب برای شرکت دانش بنیان فناوران میلاد اختراع

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: کنفرانس ملی چالش ها و راهکارهای نوین در مدیریت، حسابداری و صنعت بیمه
  • کد COI اختصاصی: MCIICONF01_127
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 193
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

قاسم تقی زاده

دانشیار، مجتمع مدیریت و مهندسی صنایع،دانشگاه مالک اشتر،تهران

عباس محمدی

دکترا،مجتمع مدیریت و مهندسی صنایع،دانشگاه مالک اشتر،تهران

علی مالمیر

دانشجوی کارشناسی ارشد،مجتمع مدیریت و مهندسی صنایع،دانشگاه مالک اشتر،تهران

چکیده

از گذشته تا کنون خدمات و تجهیزات پزشکی جهت رفاه و بهبود حال بیماران بسیار مهم بوده و با پیشرفت روز افزون بشر این امر بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است ، به همین جهت شرکت های زیادی در زمینه های مختلف در این حوزه وارد رقابت شده اند ، که برای رسیدن به اهداف خود در این عرصه نیازمند یک برنامه ریزی استراتژیک و راهبردی می باشند . تعیین استراتژی مناسب دغدغه خیلی از شرکت ها و سازمان ها می باشد ، هرچه میزان دقت این استراتژی و پایبندی شرکت ها به استراتژی خود بیشتر باشد ، اهداف در دسترس تر خواهند بود . با توجه به اینکه شرکت دانش بنیان فناوران میلاد اختراعی یکی از شرکت های جوان و فعال در حوزه تجهیزات پزشکی در کشور ما می باشد ، لذا برنامه ریزی استراتژیک می تواند نقش بسیار مهمی در موفقیت این شرکت ایفا کند . هدف ما در این پژوهش تدوین استراتژی مناسب برای این شرکت می باشد. در این تحقیق سعی گردیده است با استفاده از ماتریس عوامل خارجی و داخلی ،SWOT ، برای این شرکت برنامه ریزی استراتژیک تدوین و در انتها با استفاده از ماتریس QSPM بهترین استراتژی ها انتخاب شد تا مورد توجه مدیریت قرار گیرد . بهترین استراتژی انتخاب شده برای این شرکت، عبارت است از: ساخت قطعات نیمه تکمیل به عنوان یک محصول میان فرایندی و فروش آنها به شرکت های مشابه داخلی و خارجی در کنار دریافت سفارشات محصولات کامل می باشد.

کلیدواژه ها

مدیریت استراتژیک، ماتریس ارزیابی عوامل داخلی و خارجی، نقاط قوت و ضعف، تهدید ها و فرصت ها، SWOT، QSPM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.