واکاوی بر اندیشه و روش های طراحی مدرن از دیدگاه یورن اوتزان و رم کولهاس
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی شهرسازی و معماری دانش بنیان
- کد COI اختصاصی: KBAU04_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 360
نویسندگان
گروه معماری، واحد ماهشهر،دانشگاه آزاد اسلامی،ماهشهر،ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، ایران
چکیده
اوتزون بدون شک از مهم ترین معماران قرن بیستم است که با الهام از معمارانی چون رایت و آلتو آثاری را با کانسپت معماری ارگانیک و تاکید بر محور معماری تندیس گرایی طبیعت خلق کرد .کارهای یورن اوتزون رویکرد و نگرشی جلوتر از زمان به معماری را نشان می دهد که شاعرانه ،ساختارگرا و انسانی است .جایگاه معماری اوتزون در نظری اجمالی به معماری مدرن نامعین بود، ولی نبوغ منحصربه فرد او غیرقابل انکار است . بنا به نظر کنت فراند ، کارهای اوتزون قابل مقایسه با روش های هوشمندانه لوکوربوزیه در دستاوردهای متفاوت است .و همچنین بررسی و اندیشه رم کولهاس در حیطه ی معماری به عنوان شخصیتی بسیار با ارزش در توسعه و پیشرفت نظریه بزرگی و معماری و شهرسازی است. کولهاس از معمارانی می باشد که در زمان پی ریزی تفکرات مکتب فولدینگ شروع به کار کرد. او معماری را صرفا در جهت پاسخگویی به نیاز کارفرما نمی داند بلکه فعالیتی است که دانش می آفریند. کولهاس در هر پروژه با توجه به جوانب و شرایط پروژه طراحی را شروع و پی می گیرد.کلیدواژه ها
روش های طراحی ، یورن اوتزون ، معماری مدرن ، رم کولهاسمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.