تاثیر مدیریت کیفیت جامع بر موانع استقرار دولت الکترونیک با نقش میانجی یادگیری سازمانی در بانک ملی استان گیلان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت و اقتصاد در علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: SPCONF08_376
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 189
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشکده علوم انسانی، گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، واحدآستارا، گیلان، ایران
دکتری مدیریت دولتی، دانشکده علوم انسانی، گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، واحداردبیل، اردبیل، ایران
چکیده
تحقیق حاضر با هدف بررسی تاثیر مدیریت کیفیت جامع بر موانع استقرار دولت الکترونیک با نقش میانجی یادگیری سازمانی در بانک ملی استان گیلان انجام شد. از لحاظ هدف، تحقیق حاضر از نوع کاربردی، از لحاظ نوع روش، همبستگی با استفاده از معادلات ساختاری میباشد و از لحاظ روش گردآوری اطلاعات روش تحقیق مورد نظر میدانی میباشد. جامعه آماری این پژوهش شامل کارشناسان، معاونین، روسای شعب و مدیران بانک ملی استان گیلان است که تعداد آنها برابر ۲۱۰ نفر میباشد. با توجه به شرط نمونه حداقل ۲۰۰ نفری برای معادلات ساختاری از روش کل شماری استفاده شد. برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه مدیریت کیفیت جامع وانگ و همکاران (۲۰۲۲)، پرسشنامه یادگیری سازمانی لیائو و وو (۲۰۱۳) و پرسشنامه محقق ساخته موانع استقرار دولت الکترونیک استفاده شد. برای تحلیل داده ها از روش معادلات ساختاری با نرم افزار آماری Lisrel استفاده شد. برای تحلیل فرضیه های تحقیق از معادلات ساختاری استفاده شد. یافته های تحقیق نشان داد که مدیریت کیفیت جامع با نقش میانجی یادگیری سازمانی بر موانع استقرار دولت الکترونیک تاثیر معنیداری دارد. همچنین نتایج نشان داد که مدیریت کیفیت جامع و ابعاد آن شامل مشتری مداری، همکاری داخلی/خارجی، بهبود مستمر، رهبری، عملکرد کارکنان، یادگیری و مدیریت فرآیند بر موانع استقرار دولت الکترونیک تاثیر معنیداری دارد. در نهایت نتایج نشان داد که یادگیری سازمانی بر موانع استقرار دولت الکترونیک تاثیر معنی داری دارد.کلیدواژه ها
مدیریت کیفیت جامع، دولت الکترونیک، یادگیری سازمانی، بانک ملیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.