تاثیر گنجاندن وسا یل کمک آموزشی و فناوری در برنامه درسی و تاثیر روش تدریس آزمایشگاهی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت و اقتصاد در علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: SPCONF08_113
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 178
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه آزاد خلیج فارس
چکیده
در این مقاله ، تاثیر گنجاندن وسایل کمک آموزشی و فناوری در برنامه درسی و نیز روش تدریس آزمایشگاهی بر عملکرد تحصیلی مورد بررسی قرار گرفته است . نتایج نشان داده اند که استفاده از وسایل کمک آموزشی و فناوری در برنامه درسی می تواند بهبود قابل توجهی در عملکرد تحصیلی دانش آموزان داشته باشد. همچنین ، روش تدریس آزمایشگاهی نیز می تواند بهبود قابل توجهی در عملکرد تحصیلی دانش آموزان داشته باشد. در دهه های اخیر، با پیشرفت فناوری و ابزارهای کمک آموزشی ، استفاده از این ابزارها در برنامه درسی و روشهای تدریس به دانش آموزان بسیار رایج شده است . در این مقاله ، تاثیر گنجاندن وسایل کمک آموزشی و فناوری در برنامه درسی و نیز روش تدریس آزمایشگاهی بر عملکرد تحصیلی مورد بررسی قرار گرفته است .نتایج این مطالعه نشان دادهاند که استفاده از وسایل کمک آموزشی و فناوری ، مانند تلفن همراه، تبلت ، کامپیوتر و نرمافزارهای آموزشی ، می تواند بهبود قابل توجهی در عملکرد تحصیلی دانش آموزان داشته باشد. به عنوان مثال، استفاده از نرمافزارهای آموزشی مفید می تواند به دانش آموزان کمک کند تا مفاهیم پیچیده را بهتر درک کنند و در نتیجه ، بهبود قابل توجهی در عملکرد تحصیلی آنها را به همراه داشته باشد.همچنین ، روش تدریس آزمایشگاهی نیز می تواند بهبود قابل توجهی در عملکرد تحصیلی دانش آموزان داشته باشد. با این روش، دانش آموزان برای یادگیری مفاهیم پایه و تجربیات علمی ، در معرض فعالیت های عملی قرار می گیرند. این روش یادگیری ، دانش آموزان را به چالش می کشاند و به آنها کمک می کند تا مفاهیم را به صورت عملی و با استفاده از تجربه خود درک کنند.بنابراین ، استفاده از وسایل کمک آموزشی و فناوری در برنامه درسی و نیز روش تدریس آزمایشگاهی می تواند بهبود قابل توجهی در عملکرد تحصیلی دانش آموزان داشته باشد. با این حال، باید به این نکته توجه داشت که استفاده از هر چنین ابزارهایی ، باید با هدف اصلی یعنی بهبود عملکرد تحصیلی دانش آموزان همخوانی داشته باشد و نباید به جایگزین روشهای سنتی تدریس شود.کلیدواژه ها
کمک آموزشی ، فناوری ، روش تدریس آزمایشگاهی ،عملکرد تحصیلی ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.