بررسی مروری ارتباط تفکر انتقادی و بازاریابی داخلی در سازمانها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مدیریت و حسابداری در ایران
- کد COI اختصاصی: MODIRACONF09_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 206
نویسندگان
کارکنان شهرداری مشهد
کارکنان شهرداری مشهد
کارکنان شهرداری مشهد
کارکنان شهرداری مشهد
چکیده
امروزه با مطرح شدن ایده و مفهوم بازاریابی داخلی، اهمیت و نقش تعیین کننده مشتریان درونی سازمانها (کارکنان)در موفقیت برنامه های بازاریابی بیرونی بیش از پیش روشنتر شده است. از عواملی که میتواند مهارتها، نگرش-ها و رفتار انتقادی کارکنان را در جهت ارائه کیفیت خدمات مناسب و مشتریمداری هدایت کند بازاریابی داخلیمیباشد. بازاریابی داخلی یک فعالیت مهم در توسعه یک سازمان مشتریمدار است. به طور کلی میتوان گفتپیاده سازی بازاریابی داخلی در سازمانهای خدماتی، این سازمانها را مجهز به شایستگی ها و قابلیت هایی میکندکه ضمن بهره گیری از فرصت های محیطی، ارتقای عملکرد آنها را به دنبال خواهد داشت. بنابراین با توجه بهمحیط رقابتی حاکم در سازمانها ارائه دهنده خدمات و تفاوت روزافزون در انتظارات و خواسته های مشتریان،داشتن کارکنانی توانمند مسلط به تفکر انتقادی منجر به پرداختن آنان به مسائل متفاوت از جنبه های مختلف شده وسعی در ارائه راه حل های مختلف ولی همسو با برآوردن انتظارات مشتریان خواهد شد چرا که آموزش و تقویتمهارتهای مبتنی بر تفکر انتقادی در کارکنان نیز منجر به افزایش انگیزش، رضایتمندی، ارتقای احساس امنیتشغلی، تسهیم سهلتر اطلاعات و ارتباطات در بین کارکنان میگردد. با توجه به اهمیت این موضوع در این تحقیقبررسی مروری ارتباط تفکر انتقادی و بازاریابی داخلی در سازمانها پرداخته شده است.کلیدواژه ها
تفکر انتقادی، بازاریابی داخلی، سازمانهامقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.