مروری بر تحقیقات پیرامون کووید ۱۹ در حسابداری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مدیریت و حسابداری در ایران
- کد COI اختصاصی: MODIRACONF09_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 197
نویسندگان
عضو علمی گروه حسابداری دانشگاه پیام نور
چکیده
هدف این مقاله، بررسی بیماری همه گیر کووید ۱۹ و تحقیقاتی پیرامون رشته حسابداری که در طول دوره پاندمی تا تاریخ فوریه ۲۰۲۱ منتشر شده اند، می باشد. این مطالعه یک مرور تحقیقاتی است که بر مقالات مرتبط با کووید ۱۹ و حسابداری تمرکز دارد. این تحقیق، از مقالاتی استفاده کرده است که از پایگاه داده اسکوبوس ت هیه شده اند. این مطالعه ارتباط کووید ۱۹ را، با بازار مالی، مسئولیت اجتماعی شرکت، عملکرد شرکت، بحران مالی، ریسک و حاکمیت شرکتی مورد بحث قرار می دهد. انتظار می رود نتایج این مطالعه، به تعیین مسیر تحقیقات آینده پیرامون کووید ۱۹ در زمینه حسابداری کمک کند.کلیدواژه ها
کووید ۱۹، عملکرد مالی، مسئولیت اجتماعی شرکت، بحران مالی، حاکمیت شرکتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.